Verkkokauppa.com

Verkkokaupan osoite: www.verkkokauppa.com

Tietoa verkkokauppa.comista:

Verkkokauppa.com on Suomen toiseksi suurin viihde-elektroniikan jälleenmyyjä. Yhtiö myy tietotekniikkaa, viihde-elektroniikkaa, lelu-, peli- ja navigaatiotuotteita Helsingin, Pirkkalan ja Oulun myymälöiden, 2000 postikonttorin ja 500 R-kioskin kautta. Yhtiö on perustettu 1992 ja sillä on 300 työntekijää neljässä toimipisteessä. Yhtiön pääkonttori on Ruoholahdessa, Helsingissä.

Helsingin myymälä, päävarastomme, päähuoltomme ja valmistuspalvelut toimivat kaikki saman katon alla Kauppakeskus Ruoholahdessa, Helsingissä. Pirkkalassa myymälä sijaitsee Kauppakeskus Veskassa, aivan Pirkkahallin ja Bauhausin kupeessa. Oulun myymälä sijaitsee Kaakkurinkulman kauppakeskuksessa, Kaakkurissa.

Tuotteita voit tilata netin kautta postitse kotiin tai valmiiksi noutoon kaikkiin myymälöihin. Helsingin myymälästä voit ostaa heti päävarastosta löytyviä tuotteita myös ilman tilausta sekä myymälässä voit tehdä myös tilauksen/varauksen tuotteesta jos tavaraa ei heti löydy.

Toisin kuin muilta kasvottomilta nettikaupoilta, meiltä Verkkokauppa.comista saat myös aidon inhimmillisen palvelun. Hoidamme itse pääosin tuotteidemme takuuasiat ja asiakkaan tyytyväisyys on aina meille tärkeintä.

Meidän Helsingin yli 10000m2:n toimitilat, yli 2000m2:n Helsingin, Pirkkalan ja Oulun myymälät sekä yli 300 hengen henkilökuntamme pitävät huolen, että tavara liikkuu ja nopeasti. Olemme toimittaneet yli 4 miljoonaa lähetystä ja yli 10 miljoonaa tuotetta asiakkaillemme 18 vuoden aikana!

Toki hintamme ovat edulliset, mutta meiltä saat tuotteille myös 14 päivän palautusoikeuden. Lisäksi takuuasioissa pyrimme toimittamaan asiakkaalle uuden tai korjatun tuotteen mahdollisimman ripeästi – ilman hidasta tuotteen kierrätystä valmistajalle tai maahantuojalle. Ja toisin kuin kilpailijamme, me kerromme avoimesti kaikkien tuotteiden hinnat, tarkan saatavuuden perustuen oman varastomme ja maahantuojien varastotilanteeseen sekä valmistajien ja tehtaiden yleisiin toimitusaikoihin.

Laskemme myös kokoajan tuotteiden keskimääräistä toimitusaikaa ja teemme toimitusaika-arvioita näihin tietoihin perustuen. Me emme mainosta valmistajan tai maahantuojan varastosaldoja ominamme vaan teemme selkeän eron oman varaston, valmistajan tai maahantuojan varaston välille.

Vi betjänar också på svenska! We offer service also in English! Обслуживаем на русском языке!

Lisätietoa:

 

* Tiedot perustuvat Tietoviikon 250 suurinta listauksen liikevaihtotietoihin, kilpailijoiden ennakkotietoihin tai Asiakastieto Oy:n tietoihin liikevaihdoista.

Lähde: verkkokauppa.com yritysinfo