OnOff

Verkkokaupan osoite: www.onoff.com

Tietoa OnOffista:

Filosofia ja visio

ONOFF on yritys, joka tarjoaa tekniikkaa nykyelämään – uutta tekniikkaa, joka tekee meidän kaikkien arjesta helpomman ja hauskemman. Me ONOFFilla emme lainkaan vierasta uutta tekniikkaa. Niinpä seuraamme teknistä kehitystä innokkaasti ja pysyttelemme jatkuvasti selvillä siitä, mitkä ovat markkinoiden parhaat ja edullisimmat tuotteet.

Uusien tuotteiden valikoima on lähes rajattoman laaja. Lisäksi tekniikka kehittyy nykyisin yhä nopeammin. Tässä alati kasvavassa tekniikan viidakossa ONOFF haluaa ojentaa auttavan kätensä ja opastaa kuluttajaa valitsemaan oikein.

Siksi yritämme parhaamme mukaan löytää järkevimmät ja edullisimmat tuotteet. Kun olemme päätyneet tiettyyn tuotteeseen, ostamme sitä aina suuren erän. Tästä syystä ONOFF pystyy tarjoamaan parhaan valikoiman halvimpaan hintaan.

Pyrimme myös tarjoamaan liikkeissämme mahdollisimman hyvän asiakaspalvelun. Olemme aina valmiit auttamaan asiakkaitamme valitsemaan oikean tuotteen hänen omien toiveidensa pohjalta. Me kuuntelemme asiakasta. Me annamme neuvoja.

Me annamme asiakkaalle apua hänen tehdessään itsenäisiä valintoja – tarjoamalla parhaan valikoiman ja halvimmat hinnat.

Tämän yritysfilosofian pohjalta ONOFF haluaa jatkaa Ruotsin johtavana kodintekniikan toimittajana ja vahvistaa asemiamme myös Suomessa. Tavoitteenamme on myös laajentaa ONOFF muualle maailmaan – haluamme tarjota uutta tekniikkaa kaikille.

Lähde: OnOff visio