Konebox

Verkkokaupan osoite: Konebox.fi

Tietoa koneboxista:

Uusi, kotimainen Konebox -nettikauppa yhdistää verkko-ostamisen ja perinteisen kaupan parhaat puolet.

Olemme rakentaneet helppokäyttöisen nettikaupan, joka sopii erityisesti hintatietoisille, helppoa ja nopeaa ostamista arvostaville asiakkaille.

Voit ostaa tuotteita joko myymälästä tai netistä. Tilauksesi voit noutaa myymälästämme tai saada ne Postin toimittamana haluamaasi osoitteeseen.

Tilatessasi tuotteen myymälästä noudettavaksi saat tilausvahvistuksen normaalisti sähköpostiisi. Kun tuote on noudettavissa myymälästämme, saat ilmoituksen tekstiviestillä antamaasi matkapuhelinnumeroon.

 

Tilauksellesi voit valita tarjolla olevista toimitusvaihtoehdoista sopivimman. Riippuen tilaamistasi tuotteista, tarjolla on seuraavat toimitustavat:

Nouto myymälästä Hinta 0,00 Eur.
Tilaus toimitetaan noudoksi tilauksella ilmoitettuun myymälään. Asiakkaalle ilmoitetaan tekstiviestillä, kun tilaus on valmis noudettavaksi myymälästä. Tilaus toimitetaan keskusvarastoltamme myymälään.

Kotimaan kirjepalvelu Hinta 2,90 Eur.
Kirjeet toimitetaan suoraan tilauksella ilmoitettuun postiosoitteeseen.

Nouto Postista Hinta esim. 3,90 Eur.
Tilaus toimitetaan noudettavaksi asiakasta lähimpänä olevaan postitoimipaikkaan. Palvelun hinta ja saatavuus vaihtelee tuotteen koon ja painon mukaan. Tuotteille, jotka painavat yli 35 kg tai ovat kooltaan niin suuria, että niitä ei voi tilata noudoksi Postiin ei tarjota tätä vaihtoehtoa Konebox palvelussa. Palvelua kutsutaan myös nimellä Keltainen Kuljetus 16

Toimitus työpaikallesi Hinta esim. 4,90 Eur. (Yritykset)
Tilaus toimitetaan tilauksella ilmoitettuun yritys osoitteeseen. Tämä toimitustapa on tarkoitettu tilauksille, jotka toimitetaan yrityksiin. Toimituksen ajankohdasta ei soiteta tilaajalle, vaan, vaan toimitus tapahtuu normaalina työaikana n. klo 8-16. Palvelun hinta vaihtelee tuotteen koon ja painon mukaan. Palvelua kutsutaan myös nimellä Keltainen Kuljetus 14.

Postin kotiinkuljetus Hinta esim. 4,90 Eur.
Tilaus toimitetaan tilauksella ilmoitettuun kotiosoitteeseen. Toimituksen ajankohta sovitaan puhelimitse asiakkaan kanssa (Itella soittaa asiakkaalle). Palvelun hinta vaihtelee tuotteen koon ja painon mukaan. Tähän palveluun voidaan liittää eri asennupalveluita Konebox palvelussa. Palvelua kutsutaan myös nimellä Keltainen Kuljetus 21

Asennuspalvelut
Hinta esim. 44,90 Eur
Asennuspalvelut ovat tarjolla valikoituihin tuotteisiin Konebox palvelussa. Asennuspalveluiden saatavuus toimitusosoitteeseen tulee tarkistaa Konebox.fi etusivulla olevasta Itellan saatavuudentarkistustyökalusta. Tähän palveluun lisätään automaattisesti Postin kotiinkuljetus (Keltainen kuljetus 21) palvelu hintaan + 45,90. Ei valittavissa muille toimitustavoille, kuin Postin kotiinkuljetus.

 

Toimituskulujen lopulliseen hintaan vaikuttaa tilattujen tuotteiden koko.

Posti toimittaa tilaukset keskusvarastoltamme asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen tai noudettavaksi myymälästämme.

Nouto myymälästä -tilaukset lähtevät keskusvarastolta ja ovat noudettavissa tilauksesta noin kahden tai kolmen arkipäivän kuluttua. Asiakkaalle lähetetään tekstiviestillä saapumisilmoitus kun tilaus noudettavissa.

 

 

Koneboxin tuotevalikoima tarjoaa kattavasti kodintekniikan laatutuotteita hintatietoisille asiakkaille.

Tuotevalikoimassamme on tarkkaan rajatusti tietotekniikkaa, matkapuhelimia, viihde-elektroniikkaa ja kodinkoneita sekä niiden tarvikkeita. Tuotevalikoimamme uudistuu ja tulee laajenemaan nopeasti uusiin tuotteisiin ja tuoteryhmiin.

Tehokas logistiikka aina kotiovelle saakka toimituksineen sekä nettikaupan yksinkertainen toimintamalli takaavat asiakkaillemme hyvän saatavuuden ja halvat hinnat.

Myymälämme sijaitsee Espoon Friisilässä, osoitteessa Kuitinmäentie 27. Saat helposti ja nopeasti mukaasi tarvikkeet ja mukana kannettavat tuotteet. Sähköisistä hintanäytöistä saat ajantasaisen hintatiedon tuotteille. Nettikaupan päätteet opastavat tuotevertailussa ja koko valikoimamme on netistä ostettavissa. Voit myös maksaa kassalle myymälässämme tekemäsi nettiostoksen.

 

Miten pääsen Konebox myymälään (Kuitinmäentie 27) julkisilla kulkuvälineillä?

Helsingin keskustasta
Kampin terminaalista, busseilla 122 ja 132.

Helsingin Itäkeskuksesta
Itäkeskuksesta metrolla Kampin terminaaliin ja sieltä bussit 122, 132 tai Jokeri-bussilla 550 ja Tapiolassa vaihto busseihin 12, 13 tai 14.

Espoon Keskuksesta
Tapiolasta busseilla 12, 13 ja 14

 

Miten pääsen Vantaan Konebox myymälään (Salpakuja 2) julkisilla kulkuvälineillä?
Rautatientorilta bussilla 732 ja 734
Mellunmäestä busseilla 62 ja 56K
Tikkurilasta 62, ja 68

Katso lisää reittivaihtoehtoja www.reittiopas.fi palvelusta. – Halpaa mutta toimii.

 

Kaikista Koneboxin ostoksista kertyy Plussa-pisteitä.

Lähde: konebox info