Expert.fi

Verkkokaupan osoite: www.expert.fi

Tietoa Expertistä:

Expert Suomessa on osa Expert AS -konsernia, jolla on Suomessa

kaksi tytäryhtiötä; Expert Finland Oy ja Expert ASA Oy. Kansainvälistä Expert-tuotemerkkiä Suomessa hallinnoi Expert Finland Oy, joka vastaa myös yhteistyöstä itsenäisten kauppiaiden kanssa sekä tukkukaupasta.

Expert ASA Oy vastaa Expertin omistamien suurmyymälöiden, uuden vuosisadan kodintekniikan ostopaikkojen toiminnasta sekä expert.fi-internetmyymälästä.

Suomessa on 101 Expert-myymälää ja reilut 70 kauppiasta, joiden vähittäismyynti on noin 250 miljoonaa euroa vuodessa. Suurimman kauppiaan, Expert ASA Oy:n liikevaihto 2010 oli 117 miljoonaa euroa ja sen 31 myymälää työllistävät yli 300 henkeä.

Expert on vahvasti suomalainen

Lähes 80 % Suomen Expert-myymälöistä on itsenäisten kauppiaiden täysin omistamia. Expert ASA:n suurmyymälöistä suomalainen johto omistaa 49 % ja Expert AS Norjasta 51 %. Englanninkielinen konsernitilinpäätös löytyy linkistä (www.expert.no)

Tarkemmat taloudelliset tunnusluvut Expert Finland Oy:stä sekä Expert ASA Oy:stä on saatavilla Kauppalehden yrityshaun kautta.

Edullinen, Palveleva ja viihtyisä Expert – Kyllä onnistuu

Expertin mielestä hyvä asiakaspalvelu lähtee aina liikkeelle työssään viihtyvästä henkilöstöstä. Arvostamme henkilökuntaamme, joka on myös valtaosin vakituisessa työsuhteessa. Osa on alalla vanhoja konkareita, osa nuoria ja innokkaita. Tämä auttaa meitä lunastamaan myös Expert-nimen mukaisen velvoitteen olla asiantuntijoita myymissämme tuotteissa – Kyllä Onnistuu!

Expert on viime vuosina rakentanut useita 1000-2000 m2 suuruisia Uuden vuosisadan kodintekniikan ostopaikkoja lukuisille paikkakunnille. Lisäksi lähes kaikki muutkin 100 Expert-myymälää on uudistettu Expertin uuden raikkaan myymäläkonseptin mukaisiksi. Konsepti perustuu asiakastutkimukseen, jossa asiakkaat totesivat haluavansa löytää tarvitsemansa laajan valikoiman tuotteet helposti, ilman pakotettua myymäläkiertoa, sekä viihtyisän, valoisan ja mahdollisimman kodinomaisen ostosympäristön.

Tutkimuksissa olemme huomanneet, että Expert on ihmisten mielestä laadukas ostopaikka, jossa on ammattitaitoinen henkilökunta. Useissa tuoteryhmissä tämän päivän Expert on hintajohtaja alan lukuisten erikoistavarakauppojen joukossa.

Expert on osa maailman suurinta kodintekniikan ostoyhteenliittymää Expert Internationalia. Jo pelkästään Pohjoismaissa on noin 1000 Expert-liikettä, ja olemme monen huippumerkin suurin jälleenmyyjä Pohjolassa. Tämä mahdollistaa Expertille markkinoiden kilpailukykyisimmän tuotevalikoiman sekä edukkaimman hintatason.

Lähde: Tietoa expertistä.