CDON.fi

Verkkokaupan osoite: cdon.fi

Tietoa CDON.fi kaupasta

CDON.COM on osa johtavaa verkkokauppakonsernia CDON Groupia johon kuuluu muutama Pohjoismaiden tunnetuin ja arvostetuin tavaramerkki. CDON Groupin osakkeet kaupataan Nasdaq OMX:n Tukholman Mid Cap-listalla.

Viihdettä mahtavaan hintaan

Tarjoamme aina hintansa arvoisia uutuuksia, kampanjoita ja erikoistarjouksia. Pohjoismaiden suurimpana ostajana sisäänostohintamme ovat hyvin edulliset ja näin pystymme pitämään hinnat alhaisina myös asiakkaillemme. Pyrimme  muutenkin pitämään kustannukset mahdollisimman alhaisina. Meillä on esimerkiksi suuri keskusvarasto, eikä lainkaan kalliita myymälätiloja.

Valtava tarjonta

CDON.COM tarjoaa yli miljoona ladattavaa tiedostoa, satoja tuhansia cd-levyjä ja kirjoja, tuhansia pelejä, kodinelektroniikkatuotteita sekä dvd-elokuvia. Lisäksi tarjolla on satojatuhansia laajakaistaelokuvia. Tarjontamme kasvaa koko ajan. Löydät varmasti jotakin, josta pidät.

Hyvä palvelu

CDON.COM haluaa tarjota sinulle hyvää palvelua siitä hetkestä lähtien, kun päätät ryhtyä asiakkaaksemme. Pyrimme opastamaan sinua tuotteiden valinnassa. Pääset näkemään, mitä muut saman tuotteen valinneet ovat etsineet ja/tai ostaneet. Pyrimme siihen, että saat oikeat tuotteet mahdollisimman lyhyessä ajassa. Asiakaspalvelumme pyrkii  vastaamaan mahdollisiin kysymyksiin nopeasti. CDON.COMista voit aina ostaa turvallisesti ja suojatusti.

Tervetuloa asiakkaaksi

Jos olet täyttänyt 18 vuotta, olet tervetullut CDON.COMin asiakkaaksi. Jos olet tätä nuorempi, sinun täytyy pyytää aikuista rekisteröimään sinut asiakkaaksi.

Ota yhteyttä CDON.COMiin

CDON AB:n Malmön konttorissa työskentelee n. 100 henkeä asiakaspalvelussa, ostoissa, IT-osastolla ja markkinoinnissa.

Jos haluat ottaa meihin yhteyttä yritysasiassa, tavoitat yhteyshenkilömme sähköpostitse. Osoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@cdon.com. Asiakaspalveluviestiin vastataan joko yhteydenottolomakkeen kautta tai sähköpostiosoitteeseen asiakaspalvelu@cdon.com.

Mikael Olander, Toimitusjohtaja
Andreas Stighäll, Markkinointipäällikkö
Fredrik Bengtsson, Lehdistön yhteyshenkilö CDON Group
Pasi Kukkonen, Maavastaava

Osoite: CDON Alandia AB, Box 385, Bergsgatan 20 (käyntiosoite), SE-201 23 Malmö, Ruotsi
Y-tunnus: 2143083-5

Puhelin: +46 (0)40 6016100

Lähde: Tietoa yrityksestä – cdon.com