samsungrkisto

 • HTC One X

  Äärimmäisen suuri älypuhelinvertailu

  Vertailuun otettiin seuraavat mallit: Apple iPhone 4S, Samsung Galaxy S2, Samsung Galaxy S3, HTC One X ja Nokia Lumia 900. Mielestäni tämä on melko edustava otos Suomessa markkinoituja älypuhelimia malliston huipulta.

  Lue koko kirjoitus

 • justice

  Applen ja Samsungin salaisuudet julki oikeudenkäynnissä

  Teknologia-alan patenttioikeudenkäynneistä on tullut koko kansan viihdettä kun teknologiayritykset taistelevat toistensa kanssa verissä päin. Moni oikeudenkäynti jää tietenkin toteutumatta, kun osapuolet löytävät molempia tyydyttävät ratkaisut ennen varsinaista oikeudenkäyntiä. Tämä onkin hyvä strategia molemmille osapuolille, sillä näin säästetään pitkä penni oikeudenkäyntikuluissa. Sopiminen kannattaa myös siinä mielessä, […]

  Lue koko kirjoitus

 • Nokia_WP8

  Vempeleviikko tiivistettynä (viikko 32/2012)

  Taas olisi aika tiivistää kiireinen viikko mobiilimaailmassa muutamaan kohokohtaan. Kuten arvata saattaa pääosissa ovat tietenkin Nokia ja veristä kilpailua käyvät Apple ja Samsung.

  Lue koko kirjoitus

 • HTC:lla on ollut vaikea syksy

  HTC:n vaikeuksille ei näy loppua

  Yhtiö julkaisi toisen vuosineljänneksensä tuloksen ja se oli kaikkea muuta kuin mairittelevaa luettavaa. Tappiota yhtiö ei (vielä) tehnyt, mutta voitot romahtivat 58 prosentilla edellisvuoden vastaavaan aikaan verrattuna.

  Lue koko kirjoitus

 • Samsung

  Samsungilla 45% Euroopan älypuhelinmarkkinoista

  Samsung jatkaa voittoisaa marssiaan kaikissa matkapuhelinkategorioissa. Tutkimusten mukaan Samsung on ottanut haltuunsa jo 45% Euroopan älypuhelinmarkkinoista. Luku tarkoittaa myös sitä, että Samsungilla on hallussaan 65% Android markkinoista Euroopassa. Android suosio tarkoittaa vaikeuksia muille valmistajille, kuten LG:lle, Sonylle, HTC:lle ja kiinalaisille Huaweille ja ZTE:lle.

  Lue koko kirjoitus

 • Samsung Galaxy Note 1

  Uusi Samsung Galaxy Note julkistetaan elokuun lopussa

  Samsungin Galaxy Note osoittautui suureksi menestykseksi. Galaxy Note hämärtää älypuhelimen ja tabletin rajaa suuren näyttönsä ansiosta. Galaxy Notessa on selvästi älypuhelimia suurempi näyttö, ja Samsung aikoo jatkaa näytön kasvattamista entisestään. Samsung vahvistaa, että elokuun 29 päivä julkaistaan uusi Galaxy Note -malli, missä on 5.5 tuuman näyttö.

  Lue koko kirjoitus

 • Huawei Ascend

  Huaweistä maailman kolmanneksi suurin älypuhelinvalmistaja?

  Kiinalainen Huawei puhisee tosissaan ja uskoo nousevansa älypuhelinsektorissa kolmannelle sijalle ohi Nokian. Huawei uskoo myyvänsä tämän vuoden aikana jopa 60 miljoonaa älypuhelinta. Näistä 20 miljoonaa suuntautuu kotimarkkinoille Kiinaan.

  Lue koko kirjoitus

 • Nokia Asha 305

  Matkapuhelinalan kasvu hidastuu

  Vaikka matkapuhelinvalmistajat raportoivat toinen toistaan parempia tuloksia, ei tulevaisuus näytä välttämättä niin ruusuiselta kuin vuoden alun pörssihirmut antavat ymmärtää. Analyytikkoyhtiö Strategy Analyticsin mukaan matkapuhelinala kokonaisuutena kasvoi enää 1% vuoden toisella vuosineljänneksellä.

  Lue koko kirjoitus

 • Samsung Omnia WP7.5

  Samsung valmistelee kahta uutta Windows Phone 8 puhelinta

  The Verge -sivusto on löytänyt Samsungin ja Applen välisten oikeuskiistojen pöytäkirjoista viitteitä Samsungin uusista Windows Phone 8 malleista. Tietojen mukaan luvassa on kaksi mallia, “Marco” ja “Odyssey”. Molemmat puhelimet toimivat tietojen mukaan Qualcommin 1.5 gigahertsin tuplaydinprosessorilla. Odyssey:ssa on hurja, 4.65 tuuman Super AMOLED näyttö ja […]

  Lue koko kirjoitus

 • Samsung Galaxy S3 on älypuhelinten lippulaiva

  Älypuhelimen 5 tärkeintä ominaisuutta

  Älypuhelimet valtaavat puhelinmarkkinoita kiihtyvällä tahdilla. Nopeasti kasvava älypuhelinten markkina on tuonut mukanaan runsaan määrän kilpailijoita - kilpailemaan kuluttajien euroista. Laaja tarjonta on toisaalta hienoa kuluttajalle, sillä lähes joka tarpeeseen löytyy sopiva puhelin. Mutta laajan valikoiman nurja puoli on valinnan vaikeus. Varsinkin peruspuhelimesta älypuhelimeen siirtyvän on vaikea päättää minkälainen älypuhelin olisi järkevä valinta.

  Lue koko kirjoitus