Nokiarkisto

 • Nokia Lumia 521

  Nokia Lumia 521:ssä on hitin ainekset

  Nokia on vihdoin saamassa USA:n markkinoille hittituotteen. Kyse ei kuitenkaan ole kenties Nokian toivomassa lippulaivakatergoriassa, vaan tuote löytyy halpojen älypuhelinten segmentistä.

  Lue koko kirjoitus

 • Lumia

  Mitä 5. syyskuuta pitäisi tapahtua

  Viides päivä syyskuuta 2012 on osoittautumassa kiireiseksi päiväksi mobiilialalla. Nokia ja Microsoft ovat kutsuneet koolle pienen lehdistötapahtuman - eivätkä he tietenkään kerro mitä tapahtuma koskee.

  Lue koko kirjoitus

 • HTC One X

  Äärimmäisen suuri älypuhelinvertailu

  Vertailuun otettiin seuraavat mallit: Apple iPhone 4S, Samsung Galaxy S2, Samsung Galaxy S3, HTC One X ja Nokia Lumia 900. Mielestäni tämä on melko edustava otos Suomessa markkinoituja älypuhelimia malliston huipulta.

  Lue koko kirjoitus

 • Nokia_WP8

  Vempeleviikko tiivistettynä (viikko 32/2012)

  Taas olisi aika tiivistää kiireinen viikko mobiilimaailmassa muutamaan kohokohtaan. Kuten arvata saattaa pääosissa ovat tietenkin Nokia ja veristä kilpailua käyvät Apple ja Samsung.

  Lue koko kirjoitus

 • HTC:lla on ollut vaikea syksy

  HTC:n vaikeuksille ei näy loppua

  Yhtiö julkaisi toisen vuosineljänneksensä tuloksen ja se oli kaikkea muuta kuin mairittelevaa luettavaa. Tappiota yhtiö ei (vielä) tehnyt, mutta voitot romahtivat 58 prosentilla edellisvuoden vastaavaan aikaan verrattuna.

  Lue koko kirjoitus

 • Samsung

  Samsungilla 45% Euroopan älypuhelinmarkkinoista

  Samsung jatkaa voittoisaa marssiaan kaikissa matkapuhelinkategorioissa. Tutkimusten mukaan Samsung on ottanut haltuunsa jo 45% Euroopan älypuhelinmarkkinoista. Luku tarkoittaa myös sitä, että Samsungilla on hallussaan 65% Android markkinoista Euroopassa. Android suosio tarkoittaa vaikeuksia muille valmistajille, kuten LG:lle, Sonylle, HTC:lle ja kiinalaisille Huaweille ja ZTE:lle.

  Lue koko kirjoitus

 • Nokia Asha 311 Symbian?

  Nokia Asha 311 Symbian -puhelin?

  Kömmähdys kuvaa kuitenkin omalta osaltaan Nokian haastetta: yhtiöllä on niin monta eri puhelinten käyttöjärjestlemää ja niillä vähintään yhtä monta nimeä, että asian ymmärtäminen vaatii todellista harrastuneisuutta. S40 tapauksessa nimen samankaltaisuus Symbianiin (ja sen vanhaan S60 käyttöliittymään) aiheuttaa varmasti hallaa yhtiön "halpapuhelinmallistolle".

  Lue koko kirjoitus

 • Nokia Lumia 900

  Nokia Lumia 900 edulliseen hintaan

  Jos harkitset Nokia Lumia puhelimen ostamista, kannattaa tutustua tähän tarjoukseen ennen ostopäätöksen tekemistä. Nordicelektroniikka myy Nokia Lumia 900 mallia todella kilpailukykyiseen hintaan. Puhelimen saa tilattua hintaan 439 euroa ja hinta sisältää toimituskulut.

  Lue koko kirjoitus

 • Huawei Ascend

  Huaweistä maailman kolmanneksi suurin älypuhelinvalmistaja?

  Kiinalainen Huawei puhisee tosissaan ja uskoo nousevansa älypuhelinsektorissa kolmannelle sijalle ohi Nokian. Huawei uskoo myyvänsä tämän vuoden aikana jopa 60 miljoonaa älypuhelinta. Näistä 20 miljoonaa suuntautuu kotimarkkinoille Kiinaan.

  Lue koko kirjoitus

 • Nokia Asha 305

  Matkapuhelinalan kasvu hidastuu

  Vaikka matkapuhelinvalmistajat raportoivat toinen toistaan parempia tuloksia, ei tulevaisuus näytä välttämättä niin ruusuiselta kuin vuoden alun pörssihirmut antavat ymmärtää. Analyytikkoyhtiö Strategy Analyticsin mukaan matkapuhelinala kokonaisuutena kasvoi enää 1% vuoden toisella vuosineljänneksellä.

  Lue koko kirjoitus