iphonerkisto

 • HTC One X

  Äärimmäisen suuri älypuhelinvertailu

  Vertailuun otettiin seuraavat mallit: Apple iPhone 4S, Samsung Galaxy S2, Samsung Galaxy S3, HTC One X ja Nokia Lumia 900. Mielestäni tämä on melko edustava otos Suomessa markkinoituja älypuhelimia malliston huipulta.

  Lue koko kirjoitus

 • monster-beatbox

  Kotihifi ei vaadi suuria kovaäänisiä – Monster Cable Beats By Dr. Dre BeatBox

  Nyt hyvän viihdekeskuksen hankkimiseen riittää enää yhden laitteen hankinta - ja tämä laite voi hyvinkin olla Monster Cable Beats by Dr. Dre. Kyse on yhdestä yksiköstä, missä on kytkennät iPhonelle ja lisäkytkentä standardia miniplugia käyttäen myös muille laitteille. Itse laite koostuu telakointiasemasta ja suuresta kovaäänisestä. Dr. Dre beatbox ei vaadi avukseen mitään lisävahvistimia tai lisäkovaäänisiä. Sijoitat Beatboxin olohuoneessasi sinne minne haluat - ja Beatbox hoitaa loput. Soittimen uskomattoman komea bassoääni täyttää koko huoneen ja tehoja (200 W) soittimessa riittää vaikka koko naapuruston viihdyttämiseen.

  Lue koko kirjoitus

 • iPhone 4

  Syyskuun 12 päivä se sitten tapahtuu

  Apple julkaisee uuden iPhone version. Huhumyllyn mukaan samana päivänä julkaistaan myös uusi iPad - iPad mini, mikä on vain seitsemän tuuman kokoinen.

  Lue koko kirjoitus

 • iOS 6 plakaatteja pystytetään jo WWDC tapahtumassa

  WWDC on aivan nurkan takana

  Applen vuosittainen WWDC -tapahtuma on aivan nurkan takana, ja perinteseen tyyliin spekulaatiot Applen julkistuksista vellovat Internetissä. Samsung on saanut paistatella mediahuomion keskipisteessä julkaistuaan Galaxy S III superpuhelimen aikaisemmin keväällä. Nyt odotetaan miten Apple vastaa Samsungin heittämään haasteeseen. Julkaiseeko Apple WWDC:ssä uuden iPhonen? Vai tyytyykö Apple julkaisemaan vain iOS 6:n.

  Lue koko kirjoitus

 • spy-vs-spy

  Vakoiluskandaali !!! Carrier IQ

  Jälleen on paljastunut uusi – tällä kertaa megaluokan – vakoiluskandaali matkapuhelinalalla. Näyttää siltä, että ei mene kuukautta ilman että paljastuu tietoturva- ja/tai yksityisyydensuojan törkeitä häväistyksiä. Tämänkertaisen skandaalin laajuus on vasta paljastumassa eikä syyllisiäkään ole vielä löydetty. Skandaalin keskipisteessä on vaatimattomasti netissä esittäytyvä CarrierIQ -niminen yritys […]

  Lue koko kirjoitus

 • Kindle toimii myös selaimessa

  Amazon näyttää miten suljettu ekosysteemi avataan

  Amazon ajautui kuitenkin ongelmiin kun Apple muutti sääntöjään ja alkoi vaatia omaa osuuttaan iPhone ja iPad sovellusten sisällä tapahtuvista ostoksista. Tämä ei luonnollisestikaan sopinut Amazonille joka ei halua luovuttaa 30% jokaisesta myydystä kirjasta.

  Lue koko kirjoitus

 • iPhone 5 aikoo varastaa asiakkaita Androidilta

  Piper Jaffrey investointipankki ennustaa iPhone 5:lle hurjaa menestystä

  Erityisen mielenkiintoista tuloksessa on sen väite siihen, mistä iPhonen kasvu tulee. Tietenkin moni aikaisemman iPhone mallin omistaja tulee päivittämään puhelimensa iPhone 5 malliin, mutta tutkimuksen mukaan Apple tulee korjaamaan paljon tyytymättömiä Android ja Blackberry käyttäjiä omaan leiriinsä.

  Lue koko kirjoitus

 • Saako iPhone 4 isoveljen, pikkuveljen vai molemmat?

  Applelta tulossa kaksi uutta iPhonea?

  Harva asia tänä päivänä herättää yhtä paljon spekulaatiota ja tunteita netissä kuin Applen tuotejulkistukset. Viime aikojen spekulaatio on kohditustunut erityisesti siihen, koska uutta iPhone 5:ttä aletaan myymään. Tänään kajahti kuitenkin kummia kun Wall Streetillä toimiva Deutche Bankin analyytikko ehdotti, että Apple julkaisisikin kaksi uutta iPhonea […]

  Lue koko kirjoitus

 • Mikä olisi paras puhelin juuri minulle?

  12 asiaa sinun tulisi huomioida kun ostat matkapuhelinta

  Matkapuhelinten kirjo on kasvanut viimeisen parin vuoden aikana huimasti. Julkisuudessa puhutaan paljon älypuhelmista – iPhone on mullistanut kuluttajien käsityksiä helppokäyttöisyydestä ja Android on hullaannuttanut operaattorit. Tässä kuitenkin kaksitoista keskeistä asiaa mitkä sinun tulisi huomioida kun olet valitsemassa matkapuhelinta Tarvitsetko puhelinta puhumiseen vai nettisurffailuun. Mikäli ensisijainen […]

  Lue koko kirjoitus

 • iPhone on Applen lypsylehmä

  iPhone on Applen lypsylehmä

  Apple on takonut vuosineljännes toisensa perään kovempaa tulosta. Yhtiö julkisti eilen vuoden 2011 ensimmäisen neljänneksen tuloksen – lyöden jälleen kaikki aikaisemmat ennätyksensä. Tutkimalla tulosta selviää, kuinka suuri rooli iPhonella on yhtiön menestyksessä. iPhone ei ole ainoa suosittu tuote mitä Apple tekee. Applen kannettavat tietokoneet kasvattavat […]

  Lue koko kirjoitus