ipadrkisto

 • iPhone 4

  Syyskuun 12 päivä se sitten tapahtuu

  Apple julkaisee uuden iPhone version. Huhumyllyn mukaan samana päivänä julkaistaan myös uusi iPad - iPad mini, mikä on vain seitsemän tuuman kokoinen.

  Lue koko kirjoitus

 • HP piti markkinajohtajuuden Euroopassa.

  Huhut PC:n kuolemasta ovat ennenaikaisia

  Jo muutaman vuoden teknologian edelläkävijät ovat julistaneet kotitietokoneen, eli PC:n, kuolleeksi. Applen iPad on teorioiden mukaan se laite, joka tappaa kotitietokoneen - ja tekee kaikesta olennaisesta tietotekniikasta liikkuvaa. Mutta uusimmat analyysit eivät ihan vielä tue tätä teoriaa. IDC arvioi Euroopan PC myynnin kasvaneen yhdeksän prosenttia (9%) vuoden 2012 toisella neljänneksellä.

  Lue koko kirjoitus

 • Screen shot 2012-03-28 at 8.03.40 PM

  Käytännöllinen jalusta iPadille

  Pöydällä tablettia pitää voida käyttää pienessä loivassa kulmassa, jotta sillä voi kirjoittaa helposti ja menettämättä sopivaa katselukulmaa. Toisaalta - tabletti on loistava viihdekäytössä - kuten kuvien ja videoiden katsomisessa. Tähän tarkoitukseen tabletti pitää kuitenkin saada aseteltua sopivaan pystyasentoon.

  Lue koko kirjoitus

 • Uusi iPad ja huipputarkka näyttö

  Uusi iPadihan sieltä tuli

  Nyt on kulunut reilu viikko Applen iPad julkistuksesta, ja rehellisesti sanottuna – minut uutukainen jätti hieman kylmäksi. iPad 2:n käyttäjänä vaatimustaso oli asetettu ehkä hieman turhankin korkealle, eikä teknomedia omalla intoilullaan ainakaan laskenut odotuksia uuden laitteen suhteen. Paljon mielenkiintoista uuttahan uudessa iPadissa on. Apple on […]

  Lue koko kirjoitus

 • Amazonin tabletti Fire vetäisee maton alta monilta valmistajilta

  Amazonin tabletti Fire vetäisee maton alta monilta valmistajilta

  Viime viikolla Amazon räjäytti potin julkaisemalla oman Android tablettinsa, nimeltä Kindle Fire. Kyse on Android variantista, minkä Amazon on kustomoinut sopimaan itselleen. Amazonilla on monta vahvuutta mitkä kilpailijoilta puuttuvat. Amazonilla on mm. maailman suurin kirjakauppa - missä sähköisten kirjojen osuus on jo ylittänyt perinteiset paperipainokset.

  Lue koko kirjoitus

 • Väärennetty kuva Galaxy Tabista saa sen näyttämään enemmän iPadiltä

  Apple esti Galaxy Tabin myynnin väärennetyillä kuvilla

  Apple on liittänyt vaatimuksensa painoksi kuvan Samsungin tabletista iPadin rinnalla. Kuvaa on kuitenkin tarkasteltu suurennuslasilla ja näyttää siltä, että Apple on vääristellyt Galaxy Tabin mittasuhteita jotta se näyttäisi enemmän iPadiltä.

  Lue koko kirjoitus

 • Kindle toimii myös selaimessa

  Amazon näyttää miten suljettu ekosysteemi avataan

  Amazon ajautui kuitenkin ongelmiin kun Apple muutti sääntöjään ja alkoi vaatia omaa osuuttaan iPhone ja iPad sovellusten sisällä tapahtuvista ostoksista. Tämä ei luonnollisestikaan sopinut Amazonille joka ei halua luovuttaa 30% jokaisesta myydystä kirjasta.

  Lue koko kirjoitus

 • Asusin tabletti myy hyvin

  Asus EEE Pad transformer myy kuin häkä

  Transformerin myynti on ollut niin vahvaa, että Asus saattaa hyvinkin saavuttaa kunnianhimoisen tavoitteensa myydä kaksi miljoonaa tablettia tämän vuoden aikana. Toimitukset ovat parhaimmillaan yltäneet jopa 400 000 tablettiin kuukaudessa.

  Lue koko kirjoitus

 • Henry Needle great pockets

  Nokian parodiasta tulossa iPad omistajan muotia?

  Mahtaakohan kukaan muistaa enää Nokian markkinointikampanjaa silloiselle älypuhelinuutuudelle – Nokia N95:lle? Nokian markkinointivideossa esiteltiin Henry Needle and Sons -räätäli, joka tunnettiin Great Pockets -vaatteistaan. Räätäli valmisti mittatilausvaatteita, joissa oli riittävän suuret taskut kaiken maailman vempeleille – kannettavista tietokoneista matkapuhelimiin – ja kaikelle siltä väliltä. No, […]

  Lue koko kirjoitus

 • Motorola Xoom – Ipadin kovin kilpailija pääsi testattavaksi

  Motorola Xoom – Ipadin kovin kilpailija pääsi testattavaksi

  Applen luotua markkinat sormitietokoneille, eli tableteille, on kohu laitteiden ympärillä kasvanut kasvamistaan, mutta kilpailijoita ei ole juurikaan ilmestynyt markkinoita jakamaan. Ehkä varteenotettavin kilpailija on ollut Samsungin Galaxy tab, joka seitsemän tuuman näytöllään loksahtaa johonkin iPadin ja matkapuhelimen välimaastoon. Galaxy tabin ehkä suurin ongelma on kuitenkin […]

  Lue koko kirjoitus