huawei Archive

 • Huawei Honor vastaan ZTE Skate

  Päätin ottaa vartailtavaksi pari kiinalaisvalmisteista Android -puhelinta: ZTE:n skate ja Huawei Honor.

  Full Story

 • Samsung

  Samsungilla 45% Euroopan älypuhelinmarkkinoista

  Samsung jatkaa voittoisaa marssiaan kaikissa matkapuhelinkategorioissa. Tutkimusten mukaan Samsung on ottanut haltuunsa jo 45% Euroopan älypuhelinmarkkinoista. Luku tarkoittaa myös sitä, että Samsungilla on hallussaan 65% Android markkinoista Euroopassa. Android suosio tarkoittaa vaikeuksia muille valmistajille, kuten LG:lle, Sonylle, HTC:lle ja kiinalaisille Huaweille ja ZTE:lle.

  Full Story

 • Huawei Ascend

  Huaweistä maailman kolmanneksi suurin älypuhelinvalmistaja?

  Kiinalainen Huawei puhisee tosissaan ja uskoo nousevansa älypuhelinsektorissa kolmannelle sijalle ohi Nokian. Huawei uskoo myyvänsä tämän vuoden aikana jopa 60 miljoonaa älypuhelinta. Näistä 20 miljoonaa suuntautuu kotimarkkinoille Kiinaan.

  Full Story

 • Vuoden 2011 suosituimmat jutut

  Taas on vuosi vaihtunut ja aika summata viime vuosi vempele.comissa. Juttujen vähentyminen näkyi valitettavasti suoraan kävijämäärissä. Toinen kävijämääriin vaikuttanut tekijä oli sivuston ulkoasun muuttaminen. Niinpä vuotta 2011 ei voi kirjata historiankirjoihin kaikkien aikojen parhaana vuotena. Mutta tästä huolimatta lukijoita riitti – niinpä päätin katsasta Google […]

  Full Story

 • Huawei Ideos X5 U8800 Android 2.2 Titan

  Tämä konebox.fi -verkkokaupan tarjous tuntuu vähintäänkin mielenkiintoiselta. Tarjolla on nimittäin rajoitetusti (1 / asiakas) Huawein U8800 Android puhelimia. Mallissa pyörii Android 2.2 käyttöjärjestelmä.

  Full Story

 • Huawei U8800 – edullinen Android

  Huawei U8800 – edullinen Android

  Android kännykät tunkeutuvat  halvempiin ja halvempiin hintakategorioihin. Ilmainen käyttöjärjestelmä ja kiinalainen valmistaja on yhdistelmä, mikä lupaa kovaa kilpailua länsimaisille kilpailijoilleen. Saunalahti on ottanut valikoimaansa Huawein U8800 -mallin, mikä kisaa teknisten ominaisuuksiensa puolesta iPhonen kaltaisten lippulaivapuhelinten kanssa. Hinta kiinalaisella on vain murto-osa kilpailijoihin. Liittymän yhteydessä ostettaessa […]

  Full Story