htcrkisto

 • HTC One X

  Äärimmäisen suuri älypuhelinvertailu

  Vertailuun otettiin seuraavat mallit: Apple iPhone 4S, Samsung Galaxy S2, Samsung Galaxy S3, HTC One X ja Nokia Lumia 900. Mielestäni tämä on melko edustava otos Suomessa markkinoituja älypuhelimia malliston huipulta.

  Lue koko kirjoitus

 • Nokia_WP8

  Vempeleviikko tiivistettynä (viikko 32/2012)

  Taas olisi aika tiivistää kiireinen viikko mobiilimaailmassa muutamaan kohokohtaan. Kuten arvata saattaa pääosissa ovat tietenkin Nokia ja veristä kilpailua käyvät Apple ja Samsung.

  Lue koko kirjoitus

 • HTC:lla on ollut vaikea syksy

  HTC:n vaikeuksille ei näy loppua

  Yhtiö julkaisi toisen vuosineljänneksensä tuloksen ja se oli kaikkea muuta kuin mairittelevaa luettavaa. Tappiota yhtiö ei (vielä) tehnyt, mutta voitot romahtivat 58 prosentilla edellisvuoden vastaavaan aikaan verrattuna.

  Lue koko kirjoitus

 • Samsung

  Samsungilla 45% Euroopan älypuhelinmarkkinoista

  Samsung jatkaa voittoisaa marssiaan kaikissa matkapuhelinkategorioissa. Tutkimusten mukaan Samsung on ottanut haltuunsa jo 45% Euroopan älypuhelinmarkkinoista. Luku tarkoittaa myös sitä, että Samsungilla on hallussaan 65% Android markkinoista Euroopassa. Android suosio tarkoittaa vaikeuksia muille valmistajille, kuten LG:lle, Sonylle, HTC:lle ja kiinalaisille Huaweille ja ZTE:lle.

  Lue koko kirjoitus

 • Nokia Asha 305

  Matkapuhelinalan kasvu hidastuu

  Vaikka matkapuhelinvalmistajat raportoivat toinen toistaan parempia tuloksia, ei tulevaisuus näytä välttämättä niin ruusuiselta kuin vuoden alun pörssihirmut antavat ymmärtää. Analyytikkoyhtiö Strategy Analyticsin mukaan matkapuhelinala kokonaisuutena kasvoi enää 1% vuoden toisella vuosineljänneksellä.

  Lue koko kirjoitus

 • HTC Explorer on alle 100 euron älypuhelin Android 2.3 käyttöjärjestelmällä.

  HTC Explorer Android älypuhelin alle satasella

  Älypuhelimet jatkavat maailmanvalloitusta. Googlen I/O konferenssissa yhtiö ilmoitti, että sen Android käyttöjärjestlemää käyttäviä laitteita on aktivoitu jo 400 miljoonaa. Androidin kasvu on todella huimaa, sillä aktivoituneiden laitteiden määrä oli vain 100 miljoonaa vielä vuonna 2011.

  Lue koko kirjoitus

 • carrieriq

  Carrier IQ skandaali alkaa selvitä kun pöly laskeutuu

  Viimeisen parin päivän aikana Carrier IQ -nimisen kalifornialaisyrityksen ympäirllä on käynyt kova puhuri. Yhtiö joutui myrskyn silmään kun paljastui, että sen puhelimen käyttöä seuraava sovellus pyöri luvatta monen puhelinvalmistajan puhelimissa Yhdysvalloissa. Vielä eilen ei ollut selvää kuka sovelluksen takana oikeasti on (eli kuka sen on […]

  Lue koko kirjoitus

 • HTC:lla on ollut vaikea syksy

  HTC:n vaikeudet jatkuvat – myyntikielto Saksassa uhkaa

  Taiwanilaisella HTC:lla on ollut ongelmien täyteinen syksy. Ensin yhtiö joutui antamaan tulosvaroituksen Applen ja Samsungin aiheuttaman hintapaineen seurauksena. Erityisesti Samsung on varmasti aiheuttanut ongelmia Android lippulaivarintamalla. Myöskään patenttikiistat eivät ole loksahtaneet HTC:n mielen mukaan. Apple voitti patentti kiistan HTC:n hankintalistalla ollutta S3 Graphicsia vastaan. Tuskinpa taiwanilaisyrityksen […]

  Lue koko kirjoitus

 • htc

  HTC antoi tulosvaroituksen

  Hieman yllättäen, Android puhelimillaan maailman maineeseen noussut HTC on joutunut antamaan tulosvaroituksen pitkän nousun ja kasvun jälkeen. HTC syyttää vaikeuksistaan Applen ja Samsungin aiheuttamaa kilpailupainetta. HTC on niittänyt mainetta juuri korkean hintaluokan Android malleillaan. Lisäksi HTC:n tulosta painaa Euroopan epävarma taloustilanne. Annettu tulosvaroitus on jo […]

  Lue koko kirjoitus

 • Nokia Lumia 800 on kuin N9:n kaksoisveli

  5 mielenkiintoista puhelinuutuutta

  Tänä syksynä on julkaistu tai tullut myyntiin poikkeuksellisen monta mielenkiintoista puhelinta. Näin suomalaisnäkökulmasta mielyttävää syksyssä on ollut se, että nyt myös Nokia on onnistunut tuomaan markkinoille puhelimia jotka herättävät ainakin median huomion. 5. HTC Titan HTC:n Titan malli toimii Nokia Lumia 800 mallin tavoin Windows […]

  Lue koko kirjoitus