googlerkisto

 • Lumia

  Mitä 5. syyskuuta pitäisi tapahtua

  Viides päivä syyskuuta 2012 on osoittautumassa kiireiseksi päiväksi mobiilialalla. Nokia ja Microsoft ovat kutsuneet koolle pienen lehdistötapahtuman - eivätkä he tietenkään kerro mitä tapahtuma koskee.

  Lue koko kirjoitus

 • nexus 7

  Google Nexus 7 – hinta tuplaantui

  Google julkaisi tabletin ensin vain Yhdysvalloissa - kuten se on tehnyt aikaisemminkin Nexus laitteiden kanssa. Tänään luin Mobiilibligista, että Nexus on rantautumassa vihdoin myös Suomeen.

  Lue koko kirjoitus

 • Google itseohjautuva auto

  Googlen kuskittomalla autolla jo 300,000 kolaritonta mailia

  Tällä viikolla Google valotti julkisuuteen tietoja kokeilusta. Tietojen mukaan autoilla on ajettu yli 300,000 mailia (eli melkein 500,000 kilometriä) ilman yhtään kolaria, kun auto on ollut tietokoneohjauksessa. (Vuonna 2010 uutisoitiin, että yksi Googlen itseohjautuvista autoista oli osallisena peräänajoon - mutta tämä on ilmeisestikin laskettu peräänajajan syyksi - liikennesääntöjen mukaan).

  Lue koko kirjoitus

 • Google voice search

  Google tuo ääniohjatun haun iOS:lle

  Applen Siri on ollut ehdottomasti yksi iPhone 4S:n vetonauloista. Vaikka Siri on Applenkin mukaan yhä "beta", on yhtiö käyttänyt virtuaalisen assistenttinsa markkinointiin reilusti dollareita. Virtuaaliassistentit ovat selvästi kuuminta hottia - ja Google julkisti oman apulaisensa kesällä osana Jellybean -Android päivitystä.

  Lue koko kirjoitus

 • Uhkapelit

  Seksissä ja uhkapeleissä liikkuu isot rahat mutta kuka uskaltaa rahastaa?

  Ehkä Googlen erotiikkaan liittyvät säännöt eivät olekaan kaksinaismoralismia, vaan puhdasta erotiikalla rahastamista.

  Lue koko kirjoitus

 • Samsung Galaxy Note 1

  Uusi Samsung Galaxy Note julkistetaan elokuun lopussa

  Samsungin Galaxy Note osoittautui suureksi menestykseksi. Galaxy Note hämärtää älypuhelimen ja tabletin rajaa suuren näyttönsä ansiosta. Galaxy Notessa on selvästi älypuhelimia suurempi näyttö, ja Samsung aikoo jatkaa näytön kasvattamista entisestään. Samsung vahvistaa, että elokuun 29 päivä julkaistaan uusi Galaxy Note -malli, missä on 5.5 tuuman näyttö.

  Lue koko kirjoitus

 • Anrdoid

  Lähes jokaisessa Android -puhelimessa on haittaohjelma

  Netevents Americas -konferessissa puhunut asiantuntija kertoo BT:n analysoineen tuhat Android sovellusta ja havainneensa, että noin joka kolmannessa piilee haittaohjelmalle tyypillisiä ominaisuuksia. Lohduttavaa on se, että tutkimuksen mukaan BT ei voi sanoa onko kaikki haittakoodi aktiivista, vai vain jäänteitä jostain menneestä.

  Lue koko kirjoitus

 • Samsung Galaxy S3 on älypuhelinten lippulaiva

  Älypuhelimen 5 tärkeintä ominaisuutta

  Älypuhelimet valtaavat puhelinmarkkinoita kiihtyvällä tahdilla. Nopeasti kasvava älypuhelinten markkina on tuonut mukanaan runsaan määrän kilpailijoita - kilpailemaan kuluttajien euroista. Laaja tarjonta on toisaalta hienoa kuluttajalle, sillä lähes joka tarpeeseen löytyy sopiva puhelin. Mutta laajan valikoiman nurja puoli on valinnan vaikeus. Varsinkin peruspuhelimesta älypuhelimeen siirtyvän on vaikea päättää minkälainen älypuhelin olisi järkevä valinta.

  Lue koko kirjoitus

 • Samsung Galaxy S3 on suosittu hakusana

  Samsung Galaxy S3 on myös supersuosittu hakusana

  Samsung Galaxy S3:n on kerrottu myyneen jo kymmenen miljoonaa puhelinta, vaikka malli on ollut markkinoilla vasta pari kuukautta. Galaxy S3 jatkaa Galaxy sarjan hurjaa suosiota, eikä loppua ole näköpiirissä. Jopa Galaxy S3:een aluksi kriittisesti suhtatunut TheVerge toimittaja äityi kehumaan Samsungin superpuhelinta päästyään kokeilemaan sitä.

  Lue koko kirjoitus

 • HTC Explorer on alle 100 euron älypuhelin Android 2.3 käyttöjärjestelmällä.

  HTC Explorer Android älypuhelin alle satasella

  Älypuhelimet jatkavat maailmanvalloitusta. Googlen I/O konferenssissa yhtiö ilmoitti, että sen Android käyttöjärjestlemää käyttäviä laitteita on aktivoitu jo 400 miljoonaa. Androidin kasvu on todella huimaa, sillä aktivoituneiden laitteiden määrä oli vain 100 miljoonaa vielä vuonna 2011.

  Lue koko kirjoitus