androidrkisto

 • Lumia

  Mitä 5. syyskuuta pitäisi tapahtua

  Viides päivä syyskuuta 2012 on osoittautumassa kiireiseksi päiväksi mobiilialalla. Nokia ja Microsoft ovat kutsuneet koolle pienen lehdistötapahtuman - eivätkä he tietenkään kerro mitä tapahtuma koskee.

  Lue koko kirjoitus

 • nexus 7

  Google Nexus 7 – hinta tuplaantui

  Google julkaisi tabletin ensin vain Yhdysvalloissa - kuten se on tehnyt aikaisemminkin Nexus laitteiden kanssa. Tänään luin Mobiilibligista, että Nexus on rantautumassa vihdoin myös Suomeen.

  Lue koko kirjoitus

 • huawei-honor

  Huawei Honor vastaan ZTE Skate

  Päätin ottaa vartailtavaksi pari kiinalaisvalmisteista Android -puhelinta: ZTE:n skate ja Huawei Honor.

  Lue koko kirjoitus

 • Nokia_WP8

  Vempeleviikko tiivistettynä (viikko 32/2012)

  Taas olisi aika tiivistää kiireinen viikko mobiilimaailmassa muutamaan kohokohtaan. Kuten arvata saattaa pääosissa ovat tietenkin Nokia ja veristä kilpailua käyvät Apple ja Samsung.

  Lue koko kirjoitus

 • Google voice search

  Google tuo ääniohjatun haun iOS:lle

  Applen Siri on ollut ehdottomasti yksi iPhone 4S:n vetonauloista. Vaikka Siri on Applenkin mukaan yhä "beta", on yhtiö käyttänyt virtuaalisen assistenttinsa markkinointiin reilusti dollareita. Virtuaaliassistentit ovat selvästi kuuminta hottia - ja Google julkisti oman apulaisensa kesällä osana Jellybean -Android päivitystä.

  Lue koko kirjoitus

 • HTC:lla on ollut vaikea syksy

  HTC:n vaikeuksille ei näy loppua

  Yhtiö julkaisi toisen vuosineljänneksensä tuloksen ja se oli kaikkea muuta kuin mairittelevaa luettavaa. Tappiota yhtiö ei (vielä) tehnyt, mutta voitot romahtivat 58 prosentilla edellisvuoden vastaavaan aikaan verrattuna.

  Lue koko kirjoitus

 • Samsung

  Samsungilla 45% Euroopan älypuhelinmarkkinoista

  Samsung jatkaa voittoisaa marssiaan kaikissa matkapuhelinkategorioissa. Tutkimusten mukaan Samsung on ottanut haltuunsa jo 45% Euroopan älypuhelinmarkkinoista. Luku tarkoittaa myös sitä, että Samsungilla on hallussaan 65% Android markkinoista Euroopassa. Android suosio tarkoittaa vaikeuksia muille valmistajille, kuten LG:lle, Sonylle, HTC:lle ja kiinalaisille Huaweille ja ZTE:lle.

  Lue koko kirjoitus

 • Samsung Galaxy Note 1

  Uusi Samsung Galaxy Note julkistetaan elokuun lopussa

  Samsungin Galaxy Note osoittautui suureksi menestykseksi. Galaxy Note hämärtää älypuhelimen ja tabletin rajaa suuren näyttönsä ansiosta. Galaxy Notessa on selvästi älypuhelimia suurempi näyttö, ja Samsung aikoo jatkaa näytön kasvattamista entisestään. Samsung vahvistaa, että elokuun 29 päivä julkaistaan uusi Galaxy Note -malli, missä on 5.5 tuuman näyttö.

  Lue koko kirjoitus

 • Huawei Ascend

  Huaweistä maailman kolmanneksi suurin älypuhelinvalmistaja?

  Kiinalainen Huawei puhisee tosissaan ja uskoo nousevansa älypuhelinsektorissa kolmannelle sijalle ohi Nokian. Huawei uskoo myyvänsä tämän vuoden aikana jopa 60 miljoonaa älypuhelinta. Näistä 20 miljoonaa suuntautuu kotimarkkinoille Kiinaan.

  Lue koko kirjoitus

 • Anrdoid

  Lähes jokaisessa Android -puhelimessa on haittaohjelma

  Netevents Americas -konferessissa puhunut asiantuntija kertoo BT:n analysoineen tuhat Android sovellusta ja havainneensa, että noin joka kolmannessa piilee haittaohjelmalle tyypillisiä ominaisuuksia. Lohduttavaa on se, että tutkimuksen mukaan BT ei voi sanoa onko kaikki haittakoodi aktiivista, vai vain jäänteitä jostain menneestä.

  Lue koko kirjoitus