älypuhelimetrkisto

 • Samsung

  Samsungilla 45% Euroopan älypuhelinmarkkinoista

  Samsung jatkaa voittoisaa marssiaan kaikissa matkapuhelinkategorioissa. Tutkimusten mukaan Samsung on ottanut haltuunsa jo 45% Euroopan älypuhelinmarkkinoista. Luku tarkoittaa myös sitä, että Samsungilla on hallussaan 65% Android markkinoista Euroopassa. Android suosio tarkoittaa vaikeuksia muille valmistajille, kuten LG:lle, Sonylle, HTC:lle ja kiinalaisille Huaweille ja ZTE:lle.

  Lue koko kirjoitus

 • Huawei Ascend

  Huaweistä maailman kolmanneksi suurin älypuhelinvalmistaja?

  Kiinalainen Huawei puhisee tosissaan ja uskoo nousevansa älypuhelinsektorissa kolmannelle sijalle ohi Nokian. Huawei uskoo myyvänsä tämän vuoden aikana jopa 60 miljoonaa älypuhelinta. Näistä 20 miljoonaa suuntautuu kotimarkkinoille Kiinaan.

  Lue koko kirjoitus

 • Samsung Galaxy S3 on älypuhelinten lippulaiva

  Älypuhelimen 5 tärkeintä ominaisuutta

  Älypuhelimet valtaavat puhelinmarkkinoita kiihtyvällä tahdilla. Nopeasti kasvava älypuhelinten markkina on tuonut mukanaan runsaan määrän kilpailijoita - kilpailemaan kuluttajien euroista. Laaja tarjonta on toisaalta hienoa kuluttajalle, sillä lähes joka tarpeeseen löytyy sopiva puhelin. Mutta laajan valikoiman nurja puoli on valinnan vaikeus. Varsinkin peruspuhelimesta älypuhelimeen siirtyvän on vaikea päättää minkälainen älypuhelin olisi järkevä valinta.

  Lue koko kirjoitus

 • Samsung Galaxy S3 myy kuin häkä

  Samsung näytti mallia miten puhelimia myydään

  Applen harmitukseksi, Samsung pitää hallussaan myös suurimman älypuhelinvalmistajan titteliä. 93 miljoonasta myydystä puhelimesta oli älypuhelimia jopa 50 miljoonaa. Arvio ei tosin ole Samsungin julkistama vaan analyytikoiden arvio.

  Lue koko kirjoitus

 • Samsung jyrää älypuhelimissa

  Samsung nelinkertaisti älypuhelintoimitukset

    Samsung on nyt virallisesti ja selvästi älypuhelinmarkkinoiden valtias – ainakin jos asiaa mitatataan kappalemäärissä. Samsung toimitti edellisen vuosineljänneksen aikana 28 miljoonaa älypuhelinta, mikä on enemmän kuin mikään muu valmistaja. Samsung ohitti amerikkalaisen Applen. Kasvua edellisvuodesta on hurja – lähes 300%. Viime vuonna samaan aikaan […]

  Lue koko kirjoitus

 • Gartnerin mukaan Nokia piti kärkipaikkansa älypuhelimissa

  Gartner hämmentää älypuhelinten tilastoja

  Nokia ei olekaan pudonnut kisan kolmannelle sijalle vielä toisella vuosineljänneksellä. Gartnerin mukaan Nokia piti kärkipaikkaa yhä 23.9 miljoonan Symbian puhelimen myynnillä. Samsung ja Apple seurasivat Nokiaa muutaman miljoonan päässä - näistä Applen älypuhelinmyynti oli tunnetusti hieman yli 19 miljoonaa myytyä iPhonea.

  Lue koko kirjoitus

 • Symbian Belle -päivitys tullee aikanaan Nokia N8:aan

  Belle hiipii julkisuuteen, vaikka Annakin on vielä piilossa

  Mobiiliblogi on kuitenkin kaivanut jostain videomateriaalia Nokia N8:sta, missä pyörii jo Symbian Belle, Annan sijaan. Videot ovat ehdottomasti tutustumisen arvoisia, sillä ne antavat hyvän kuvan siitä kuinka suuria muutoksia Nokia on vielä tekemässä Symbianiin.

  Lue koko kirjoitus

 • Uusi Nokia 500 ei olekaan autonavigaattori, vaan Symbian puhelin

  Nokian puhelimet saavat uudet nimet … taas

  Uuden nimeämiskäytännön mukaan numeron ensimmäinen numero kertoo hintaluokan. 9xx mallit ovat kalleimmat puhelimet, kun taas 1xx mallit ovat edullismmat. Tämä käytäntö sallii Nokian julkaista 100 erilaista mallia kustakin puhelinperheestä ennen kuin joudutaan taas kierrättämään nimiä.

  Lue koko kirjoitus

 • HTC:n hurja tuloskunto sai jatkoa

  Samsung sysäsi Nokian kolmanneksi, HTC vaanii

  Myös HTC kertoi hurjasta tuloksesta toisella vuosineljänneksellä. HTC kertoi myyneensä 12.1 miljoonaa laitetta, mikä on vain noin viisi miljoonaa vähemmän kuin Nokia. HTC:n kovasta tuloskunnosta kertoo se, että älypuhelinmyynti on kasvanut lähes neljänneksen edellisestä vuosineljänneksestä. Mikäli yhtiö kasvaa edelliseen malliin - eikä Nokia saa markkinoille kipeästi tarvitsemia hittipuhelimia, ohittanee HTC:kin Nokian kolmannen vuosineljänneksen aikana.

  Lue koko kirjoitus

 • Apple on suurin, Anrdoid on vielä suurempi

  USA:n älypuhelintilastot: Apple suurin, Android vielä suurempi

  Nielsen julkaisi mielenkiintoisen tilaston Yhdysvaltojen älypuhelinmarkkinoista. Kenellekään tuskin on yllätys, että Android on valloittanut käyttöjäjestelmien ykköspaikan iOS:n ja RIM:in Blackberryn nenien edestä. Vaikka Applen käyttöjärjestelmä ei ole suosituin, on Apple suurin valmistaja. Tämä johtuu luonnollisesti siitä, että Andridia valmistavat useat valmistajat, joten Android kakulla on […]

  Lue koko kirjoitus