Uutiset ja huhutrkisto

 • Nokia Lumia 521

  Nokia Lumia 521:ssä on hitin ainekset

  Nokia on vihdoin saamassa USA:n markkinoille hittituotteen. Kyse ei kuitenkaan ole kenties Nokian toivomassa lippulaivakatergoriassa, vaan tuote löytyy halpojen älypuhelinten segmentistä.

  Lue koko kirjoitus

 • LG 84" ultra HD televisio

  Parempi TV – parempi mieli

  Mikä voisi olla parempi kuin vaikka 70 tuumainen televisio? Vaikeaan kysymykseen on olemassa triviaali vastaus: 84 tuumainen televisio. Entä mikä voisi olla parempi kuin HD resoluutio? No resuluutio joka on nelinkertainen HD resoluution verrattuna. Nämä ovat ominaisuuksia mitä LG kertoo tarjoavansa uudessa supertelevisiossaan joka on […]

  Lue koko kirjoitus

 • Lumia

  Mitä 5. syyskuuta pitäisi tapahtua

  Viides päivä syyskuuta 2012 on osoittautumassa kiireiseksi päiväksi mobiilialalla. Nokia ja Microsoft ovat kutsuneet koolle pienen lehdistötapahtuman - eivätkä he tietenkään kerro mitä tapahtuma koskee.

  Lue koko kirjoitus

 • nexus 7

  Google Nexus 7 – hinta tuplaantui

  Google julkaisi tabletin ensin vain Yhdysvalloissa - kuten se on tehnyt aikaisemminkin Nexus laitteiden kanssa. Tänään luin Mobiilibligista, että Nexus on rantautumassa vihdoin myös Suomeen.

  Lue koko kirjoitus

 • justice

  Applen ja Samsungin salaisuudet julki oikeudenkäynnissä

  Teknologia-alan patenttioikeudenkäynneistä on tullut koko kansan viihdettä kun teknologiayritykset taistelevat toistensa kanssa verissä päin. Moni oikeudenkäynti jää tietenkin toteutumatta, kun osapuolet löytävät molempia tyydyttävät ratkaisut ennen varsinaista oikeudenkäyntiä. Tämä onkin hyvä strategia molemmille osapuolille, sillä näin säästetään pitkä penni oikeudenkäyntikuluissa. Sopiminen kannattaa myös siinä mielessä, […]

  Lue koko kirjoitus

 • Nokia_WP8

  Vempeleviikko tiivistettynä (viikko 32/2012)

  Taas olisi aika tiivistää kiireinen viikko mobiilimaailmassa muutamaan kohokohtaan. Kuten arvata saattaa pääosissa ovat tietenkin Nokia ja veristä kilpailua käyvät Apple ja Samsung.

  Lue koko kirjoitus

 • Google itseohjautuva auto

  Googlen kuskittomalla autolla jo 300,000 kolaritonta mailia

  Tällä viikolla Google valotti julkisuuteen tietoja kokeilusta. Tietojen mukaan autoilla on ajettu yli 300,000 mailia (eli melkein 500,000 kilometriä) ilman yhtään kolaria, kun auto on ollut tietokoneohjauksessa. (Vuonna 2010 uutisoitiin, että yksi Googlen itseohjautuvista autoista oli osallisena peräänajoon - mutta tämä on ilmeisestikin laskettu peräänajajan syyksi - liikennesääntöjen mukaan).

  Lue koko kirjoitus

 • Google voice search

  Google tuo ääniohjatun haun iOS:lle

  Applen Siri on ollut ehdottomasti yksi iPhone 4S:n vetonauloista. Vaikka Siri on Applenkin mukaan yhä "beta", on yhtiö käyttänyt virtuaalisen assistenttinsa markkinointiin reilusti dollareita. Virtuaaliassistentit ovat selvästi kuuminta hottia - ja Google julkisti oman apulaisensa kesällä osana Jellybean -Android päivitystä.

  Lue koko kirjoitus

 • HTC:lla on ollut vaikea syksy

  HTC:n vaikeuksille ei näy loppua

  Yhtiö julkaisi toisen vuosineljänneksensä tuloksen ja se oli kaikkea muuta kuin mairittelevaa luettavaa. Tappiota yhtiö ei (vielä) tehnyt, mutta voitot romahtivat 58 prosentilla edellisvuoden vastaavaan aikaan verrattuna.

  Lue koko kirjoitus

 • Samsung

  Samsungilla 45% Euroopan älypuhelinmarkkinoista

  Samsung jatkaa voittoisaa marssiaan kaikissa matkapuhelinkategorioissa. Tutkimusten mukaan Samsung on ottanut haltuunsa jo 45% Euroopan älypuhelinmarkkinoista. Luku tarkoittaa myös sitä, että Samsungilla on hallussaan 65% Android markkinoista Euroopassa. Android suosio tarkoittaa vaikeuksia muille valmistajille, kuten LG:lle, Sonylle, HTC:lle ja kiinalaisille Huaweille ja ZTE:lle.

  Lue koko kirjoitus