Tarjouksetrkisto

 • Nokia Lumia 900

  Nokia Lumia 900 edulliseen hintaan

  Jos harkitset Nokia Lumia puhelimen ostamista, kannattaa tutustua tähän tarjoukseen ennen ostopäätöksen tekemistä. Nordicelektroniikka myy Nokia Lumia 900 mallia todella kilpailukykyiseen hintaan. Puhelimen saa tilattua hintaan 439 euroa ja hinta sisältää toimituskulut.

  Lue koko kirjoitus

 • Lenovo R500 tarjous

  Huippukannettavan ei tarvitse olla kallis

  Ammattitaitoisesti puhdistettu (niin teknisesti kuin fyysisesti) kone voi olla hyväkin hankinta uutta ja hyvää konetta harkitsevalle. Cimos myy uusien kotisivujen kunniaksi Lenovon Thinkpad R500 kannettavaa 340 euron hintaan. Alennusta normaalihinnasta jopa 30 euroa.

  Lue koko kirjoitus

 • Sandisk Cruzer Fit 16 Gb

  Sandisk Cruzer Fit 16 GB lahjahintaan

  Vaikka muistit eivät tällä hetkellä ihan pilkkahintaisia olekaan, löytyy aina silloin tällöin netistä todella houkuttelevia tarjouksia - kuten tämä. Tarjolla on Sandiskin Cruzer Fit 16 gigatavua 9.90 euron hintaan. Alennusta normaalihinnasta on melkein 50%.

  Lue koko kirjoitus

 • LiveView

  Sony Ericsson LiveView alle 20 euroa

  Jos sinulla sattuu olemaan jokin seuraavista Android puhelimista, kannattaa suunnata selaimella Expansys:in nettikauppaan ja pistää tilaus vetämään Sonyn Ericssonin LiveView älykellosta. LiveViewn avulla voit tarkistaa tärkeimmät asiat älypuhelimestasi suoraan kellon ruudulta.

  Lue koko kirjoitus

 • Olympus PP-1 PENPAL huippuedullisesti hintaan 29.90 (@ vk.fi)…

  Olympus PP-1 PENPAL huippuedullisesti hintaan 29.90 (@ vk.fi)…

  Olympus PP-1 PENPAL huippuedullisesti hintaan 29.90 (@ vk.fi) Kuvien jakamisen uusi aikakausi on alkanut. PENPAL liitetään PEN-kameran Lisävarusteportti 2:een, ja se on helpoin tapa jakaa kuvasi kavereille, kännykkään, kannettavaan tietokoneeseen...

  Lue koko kirjoitus

 • Nokia N9 on varsin tyylikäs älypuhelin

  Nokia N9 / 64 Gigatavua hullunhalpaan 319 euron hintaan…

  Nokia N9 / 64 Gigatavua hullunhalpaan 319 euron hintaan Gigantista.

  Lue koko kirjoitus

 • Sony Ericsson XPERIA mini Android-älypuhelin hintaan 119 @…

  Sony Ericsson XPERIA mini Android-älypuhelin hintaan 119 @…

  Sony Ericsson XPERIA mini Android-älypuhelin hintaan 119 @ (vk.fi) Pieni koko, suuri kokemus! Android-älypuhelin, jossa viiden megapikselin kamera, 1 GHz:n prosessori ja kirkasvärinen kolmen tuuman näyttö. Nauti kaikki viihde kirkasvärisenä j...

  Lue koko kirjoitus

 • UE55ES6535UXXE-292738-0

  Samsung 55″ 3D LED Smart TV hurjalla alennuksella

  Samsungin päivitetyn Smart Hub -toiminnon avulla pääset käsiksi uuteen verkkoviihteen maailmaan. Käytä suosittuja sovelluksia, jaa kokemuksesi Social TV -palvelun avulla ja pidä yhteyttä perheeseen ja ystäviin Skypen avulla. Samsungin AllShare Play -toiminnon avulla voit myös jakaa multimediatiedostoja yhdellä laitteella – nimittäin televisiollasi. Nauti ensiluokkaisesta 3D-sisällöstä Full HD -tarkkuudella 3D-resurssienhallinnan avulla. Samsungin Smart Hub on porttisi uuteen viihteen maailmaan. Ja mikä parasta - Television saa nyt noin 400 euron alennuksella - hintaan 1499 euroa. Normaalihinta on siis 1899 euroa.

  Lue koko kirjoitus

 • Nokia N9

  Nokia N9 64GB järjettömän halvalla Gigantista

  Nokian viimeinen (ja ainoa) Meego puhelin N9 on kuitenkin yhä myynnissä ja sen hinta näyttää putoavan kiitettävää vauhtia (ainakin kuluttajan näkövinkkelistä). Gigantin tarjouslehtinen lupaa, että 64 Gigatavun Nokia N9 puhelimen voi ostaa omakseen 319 euron hintaan.

  Lue koko kirjoitus

 • Playstation 3 Slim

  Kuuma PS3 slim -tarjous cdon:ilta

  Playstation 3 slim konsolissa on huikea 320 gigatavun kovalevy, minne sopii niin pelejä, musiikkia kuin muutakin viihdykettä. Lisäksi Playstation 3 toimii Blu Ray soittimena, joten tällä hankinnalla saa tapettua useammankin kärpäsen yhdellä iskulla.

  Lue koko kirjoitus