Arvostelutrkisto

 • Xbox One vs Playstation 4

  Xbox One vastaan Playstation 4

  Taistelu konsoliherruudesta ei suinkaan lopu ensimmäiseen myyntiviikkoon. Herruuden tulee määräämään se, kumpi alusta tulee saavuttamaan suuremman suosion satunnaisten pelaajien keskuudessa. Alustavien kyselyjen mukaan tässä taistelussa Microsoft on joutunut altavastaajan asemaan

  Lue koko kirjoitus

 • Panasonic DMC GF3

  Kompaktikamera vai järjestelmäkamera?

  Pokkarit eivät suinkaan ole jääneet odottamaan kuolemaansa älypuhelinten yleistyessä. Kompaktikamerat ovat lähestyneet järjestelmäkameroita ominaisuuksissa ja teknologiassa. Ja siinä missä pokkarit ovat lähestyneet järjestelmäkameroita, on kehitys järkkäreissäkin jatkanut etenemistään. Lisäksi näiden kahden väliin on syntynyt kokonaan uusi järjestelmäkameroiden luokka - peilittömät pienet järjestelmäkamerat.

  Lue koko kirjoitus

 • huawei-honor

  Huawei Honor vastaan ZTE Skate

  Päätin ottaa vartailtavaksi pari kiinalaisvalmisteista Android -puhelinta: ZTE:n skate ja Huawei Honor.

  Lue koko kirjoitus

 • HTC One X

  Äärimmäisen suuri älypuhelinvertailu

  Vertailuun otettiin seuraavat mallit: Apple iPhone 4S, Samsung Galaxy S2, Samsung Galaxy S3, HTC One X ja Nokia Lumia 900. Mielestäni tämä on melko edustava otos Suomessa markkinoituja älypuhelimia malliston huipulta.

  Lue koko kirjoitus

 • Monster Beats Studio

  Monster Beats Studio fullsize

  Monster Beats Studio kuulokkeet ovat kuitenkin paljon enemmän kuin pelkästään trendikkäät kuulokkeet. Ne ovat korkealaatuiset, vastamelukuulokkeet - ja vielä näyttävät hyvältä. Monster Beats on tuonut markkinoille useita eri malleja - eri hintaluokkiin. Nämä Studio kuulokkeet ovat malliston kalleimmasta päästä, joskaan eivät kuitenkaan ihan kalleimmat.

  Lue koko kirjoitus

 • Phiaton

  Phiaton PS 20NC on kelpo vastamelukuuloke

  Vastamelukuulokkeen yksi tärkeimmistä ominaisuuuksista on tietenkin sen kyky peittää taustamelua. Kuulokkeiden luvattiin peittävän jopa 95% taustakohinasta. Omat kokemukset vastamelukuulokkeista ovat rajoittuneet Bosen Quietcomfort -kuulokkeisiin - ja niihin verrattuna Phiaton ei lunastanut paikkaansa huippujen joukossa.

  Lue koko kirjoitus

 • Wacom Bamboo Fun Pen and Touch

  Wacom Bamboo Fun Pen and Touch -piirtotabletti

  Yleistuntuma Wacom tabletissa on varsin mukava, vaikka se ei pehmeydessään ihan markkinoiden aatelia kenties olekaan. Mikäli olet kiinnostunut piirtämisestä, on Wacom Bamboo Fun Pen&Touch varasti hyvä hankinta. Hinta laitteella on noin 100 euroa, joten mistään vuosikymmenen investoinnista tabletin hankinnassa ei ole kyse. Ammattilaisten todennäköisesti kannattaa harkita suuremman tabletin hankkimista. Mitä suurempi piirtopinta-ala sitä tarkempi ja parempi kontrolli kynään käyttäjällä on. Mikäli haluat tabletista hiiren korvaajan, kannattaa varata aikaa totutteluun, sillä tablet vaatii oman aikansa. Wacom -tablet tukee myös eleitä, joten kosketuslevy toimii varsin kelvollisesti myös vaikka nettiselailussa tai kuvien selailussa ja muokkaamisessa. Linux -ympäristössä ei ole tuettuna kaikkia eleitä, joten niitä en pystynyt testaamaan kovin kattavasti. Kahdella sormella pyyhkäisy toimii kuitenkin kohtuullisen hyvin, vaikka välillä käytössä esiintyy ongelmia sopivan kosketuksen löytämiseksi.

  Lue koko kirjoitus

 • Autoteline.com liimamatto

  Yksinkertaisen loistava kännykkäteline

  Kyse on yksinkertaisesta pienestä liuskasta tahmeaa kumista materiaalia, minkä avulla saa oman rakkaan kännykän pysymään auton kojelaudalla. Aikaisemmin kyseisen ongelman ratkaiseminen edellytti oman auton kojelaudan pilaamista ruuveilla tai tarroilla.

  Lue koko kirjoitus

 • AKG K390NC

  Vastamelukuulokkeet pikavertailussa

  Vastamelu -teknologia juontaa juurensa jo 1950 -luvulle. Tekenologia kehitettiin alunperin hiljentämään helikopterien ja lentokoneiden aiheuttamaa melua koneiden ohjaamoissa. Vastamelun idea on “peruuttaa” ympäröivät ääniallot lähettämällä korvaan vastaääntä mikä nollaa ympäöivän kohinan. Vastamelu teknologia on yleistynyt viimeisten vuosien aikana myös kuluttajille suunnatuissa kuulokkeissa. Voisi sanoa, että […]

  Lue koko kirjoitus

 • transformer-prime

  Asus Transformer Prime puskee iPadin markkinoille

  Tabletti -markkinat näyttävät aika suruttomilta – jos asiaa katsoo muiden kuin Applen näkövinkkelistä. Vaikka Androidista on olemassa tabletteihin optimoitu versio JA jonkin verran Android pohjaisia tabletteja on jo markkinoilla, ei mikään tunnu voivan haastaa iPadia. Asus on asiasta eri mieltä. Asusin alkuperäinen Transformer oli mielenkiintoinen […]

  Lue koko kirjoitus