Matkapuhelimetrkisto

 • HTC One X

  Äärimmäisen suuri älypuhelinvertailu

  Vertailuun otettiin seuraavat mallit: Apple iPhone 4S, Samsung Galaxy S2, Samsung Galaxy S3, HTC One X ja Nokia Lumia 900. Mielestäni tämä on melko edustava otos Suomessa markkinoituja älypuhelimia malliston huipulta.

  Lue koko kirjoitus

 • Samsung Galaxy S3 on älypuhelinten lippulaiva

  Älypuhelimen 5 tärkeintä ominaisuutta

  Älypuhelimet valtaavat puhelinmarkkinoita kiihtyvällä tahdilla. Nopeasti kasvava älypuhelinten markkina on tuonut mukanaan runsaan määrän kilpailijoita - kilpailemaan kuluttajien euroista. Laaja tarjonta on toisaalta hienoa kuluttajalle, sillä lähes joka tarpeeseen löytyy sopiva puhelin. Mutta laajan valikoiman nurja puoli on valinnan vaikeus. Varsinkin peruspuhelimesta älypuhelimeen siirtyvän on vaikea päättää minkälainen älypuhelin olisi järkevä valinta.

  Lue koko kirjoitus

 • Mikä olisi paras puhelin juuri minulle?

  12 asiaa sinun tulisi huomioida kun ostat matkapuhelinta

  Matkapuhelinten kirjo on kasvanut viimeisen parin vuoden aikana huimasti. Julkisuudessa puhutaan paljon älypuhelmista – iPhone on mullistanut kuluttajien käsityksiä helppokäyttöisyydestä ja Android on hullaannuttanut operaattorit. Tässä kuitenkin kaksitoista keskeistä asiaa mitkä sinun tulisi huomioida kun olet valitsemassa matkapuhelinta Tarvitsetko puhelinta puhumiseen vai nettisurffailuun. Mikäli ensisijainen […]

  Lue koko kirjoitus