Nokia Lumia 521:ssä on hitin ainekset

Nokia on vihdoin saamassa USA:n markkinoille hittituotteen. Kyse ei kuitenkaan ole kenties Nokian toivomassa lippulaivakatergoriassa, vaan tuote löytyy halpojen älypuhelinten segmentistä.

Nokia Lumia 521

Nokian T-Mobile -operaattorille räätälöimä Nokia Lumia 521 herättää kuluttajien mielenkiinnon – ja kerää ylistäviä arvioita puhelimen ostaneilta asiakkailta. Kyse on siis todella edullisesta älypuhelimesta, missä on kuitenkin kaikki tärkeimmät ominaisuudet, kuten langaton verkko, gps, 4G tuki sekä viimeisin versio Microsoftin Windows Phone -käyttöjärjestelmästä.

Jotta puhelimen hinta on saatu riittävän alas, on Nokia tietenkin tehnyt kompromisseja materiaaleissa – mutta arvioiden perusteella komporomissit on tehty oikeissa paikoissa – ja työn tuloksena on saatu todella kutkuttava paketti. Hintaa tällä neljän tuuman Windows Phone puhelimella on vain 129 dollaria + verot. Tähän hintaan laitteen voi ostaa siis ilman operaattorikytköksiä.

Puhelimen ostaneet antavati sille avoimesti kiitosta Walmartin verkkokaupassa.

Arvostelujen vähäistä määrää selittää se, että puhelimen saatavuus on erittäin rajattua. Puhelin on loppu kokoajan sekä Walmartin verkkokaupasta, Walmartin myymälöistä että myös BestBuy -myymälöistä ja – verkkokaupasta.