Uusi Samsung Galaxy Note julkistetaan elokuun lopussa

Samsungin Galaxy Note osoittautui suureksi menestykseksi. Galaxy Note hämärtää älypuhelimen ja tabletin rajaa suuren näyttönsä ansiosta. Galaxy Notessa on selvästi älypuhelimia suurempi näyttö, ja Samsung aikoo jatkaa näytön kasvattamista entisestään.

Samsung vahvistaa, että elokuun 29 päivä julkaistaan uusi Galaxy Note -malli, missä on 5.5 tuuman näyttö. Tämä on enää muutaman sentin päässä esimerkiksi Googlen juuri julkaisemasta Nexus -tabletista, missä on puolestaan 7 tuuman näyttö.

Samsung Galaxy Note 1

Galaxy Note 2:ssa on toivottavasti jo Android Jellybean (4.1) käyttöjärjestelmä. Tosin, jos malli tulee myyntiin Ice Cream Sandwich -versiolla, tarjonnee Samsung päivityksen uusimpaan verrattain nopeasti.

Galaxy Noten suosio on ollut pieni yllätys varmasti myös Samsungille. Puhelimen näyttö on jo niin suuri, että se ei enää soviSamsungin ihan jokaiseen taskuun. Puhelin ei välttämättä enää sovi erityisen hyvin myöskään jokaiseen käteen. Siitä huolimatta, Galaxy Noten uniikit ominaisuudet ovat tehneet vaikutuksen ainakin tiettyyn yleisöön ja puhelin on myynyt varsin kiitettävästi.

via Samsung confirms next Galaxy Note to be unveiled at August 29th event | UnleashthePhones.