Samsungilla 45% Euroopan älypuhelinmarkkinoista

Samsung jatkaa voittoisaa marssiaan kaikissa matkapuhelinkategorioissa. Tutkimusten mukaan Samsung on ottanut haltuunsa jo 45% Euroopan älypuhelinmarkkinoista. Luku tarkoittaa myös sitä, että Samsungilla on hallussaan 65% Android markkinoista Euroopassa. Android suosio tarkoittaa vaikeuksia muille valmistajille, kuten LG:lle, SonylleHTC:lle ja kiinalaisille Huaweille ja ZTE:lle.

Samsung

Samsungin älypuhelinmenestyksen takana on juuri julkaistu Samsung Galaxy S3 mikä on noussut todelliseksi hitiksi. Mutta Samsungin menestys ei perustu vain yhteen lippulaivaan vaan yhtiön laaja tuotevalikoima takaa Samsungille kärkipaikan kaikissa hintaluokissa.

Androidin suosio on jatkanut kasvuaan Euroopassa suurilla markkinoilla, kuten Englanti, Saksa, Ranska, Italia ja Espanja. USA:ssa Android on puolestaan menettänyt hieman asemiaan.

Samsung menestyy myös peruspuhelimissa loistavasti. Nokian painiskellessa Windows Phone -puhelintensa suosion nostamisen kanssa, Samsungin voidaan odottaa dominoivan markkinoita vielä pitkään.

via Samsung takes 45% of smartphone market share in Europe, says study.