Monster Beats Studio fullsize

Monster Beats on varastanut Boselta trendikuulokkeiden valokeilan. Edellisvuosien huippumerkki Bose on jäänyt auttamatta jalkoihin mitä tulee näkyvyyteen katukuvassa. Olympialaiset ovat olleet hyvää mainosta Beats Audion kuulokkeille – lähes joka toinen urheilija on käyttänyt Beats Audion kuulokkeita keskittyessään omaan suoritukseensa.

Monster Beats Studio kuulokkeet ovat kuitenkin paljon enemmän kuin pelkästään trendikkäät kuulokkeet. Ne ovat korkealaatuiset, vastamelukuulokkeet – ja vielä näyttävät hyvältä. Monster Beats on tuonut markkinoille useita eri malleja – eri hintaluokkiin. Nämä Studio kuulokkeet ovat malliston kalleimmasta päästä, joskaan eivät kuitenkaan ihan kalleimmat. Hintaa kuulokkeilla on muutman euron alle 300, eli 289.90 cdon.fi -verkkokaupassa.

Korkea hinta voi hirvittää – mutta kokeiltuani kuulokkeita olen valmis väittämään, että hinta on varsin perusteltu, ja jokaiselle eurolle saa reilusti vastinetta. Kuulokkeet näyttävät ja tuntuvat korkealaatuisilta. Myös äänenlaatu kestää vertailun muihin tämän hintaluokan kuulokkeisiin merkistä riippumatta.

Kuulokkeiden mukana tulee reilusti lisävarusteita – kuten kantolaukku ja iPhone yhteensopiva kauko-ohjain, mikä saa hinnan tuntumaan entistä kohtuullisemmalta.

Kuulokkeiden vastameluominaisuuden avulla kuulokkeet sulkevat pois ulkopuolista kohinaa ja auttavat keskittymään itse musiikkiin. Vastameluyksikkö vaatii toimiakseen hieman virtaa – ja sitä kuulokkeet saavat kahdesta AAA paristosta. Vastamelun lisäksi kuulokkeet eristävät ympäröiviä ääniä tehokkaasti parantaen entisestään musiikkinautintoa.

Parhaimmillaan kuulokkeet ovat matalien äänien toistossa… Jazz ja hip hop ja tanssimusiikki saavat kuulokkeet loistamaan. Tämä ei suinkaan tarkoita, että kuulokkeet eivät toistaisi hyvin muita musiikkityylejä. Kuulokkeet ovat ominaisimmillaan kuunneltaessa voimakkaita bassoja ja rytmejä.

Pakkaus sisältää

  • Beats studio-kuulokkeet
  • Monster Cable -kuulokejohto
  • Monster iSoniTalk™ iPhone-valmis kuulokejohto
  • Kotelo
  • Antimikrobionen puhdistusliina
  • 1/8-tuumasta 1/4-tumaan adapteri
  • Kaksi AAA-paristoa

Kuten sanottu – kuulokkeet ovat kaikkea muuta kuin halvat, mutta uskon, että koettuasi kuulokkeiden äänenlaadun unohdat hinnan nopeasti ja keskityt vain nauttimaan musiikista.