Kotihifi ei vaadi suuria kovaäänisiä – Monster Cable Beats By Dr. Dre BeatBox

Muistatko vielä kun kodin viihdekeskukseen piti hankkia tehokas viritinvahvistin, cd soitin, levysoitin, kasettisoitin ja julmetun kokoiset kovaääniset. Kodin viihdekeskuksen laatu ja arvo mitattiin kovaäänisten koolla – paras keskus oli se, joka muistutti eniten Stonehengeä.

stonehenge

Teknologian kehitys näkyy kuitenkin hyvin juuri kodin viihdekeskuksen kehityksessä. Ensin tuli 5.1 kaiutinjärjestlemät, jotka siirsivät Stonehenge -henkiset kovaääniset historian lehdille. Digitaalinen musiikki korvasi CD levyt – ja CD levy oli jo korvannut LP levyt vuosikymmentä aikaisemmin.

Monster beatbox

Nyt hyvän viihdekeskuksen hankkimiseen riittää enää yhden laitteen hankinta – ja tämä laite voi hyvinkin olla Monster Cable Beats by Dr. Dre.

Kyse on yhdestä yksiköstä, missä on kytkennät iPhonelle ja lisäkytkentä standardia miniplugia käyttäen myös muille laitteille. Itse laite koostuu telakointiasemasta ja suuresta kovaäänisestä. Dr. Dre beatbox ei vaadi avukseen mitään lisävahvistimia tai lisäkovaäänisiä. Sijoitat Beatboxin olohuoneessasi sinne minne haluat – ja Beatbox hoitaa loput. Soittimen uskomattoman komea bassoääni täyttää koko huoneen ja tehoja (200 W) soittimessa riittää vaikka koko naapuruston viihdyttämiseen.

Itselläni oli mahdollisuus päästä vähän kokeilemaan miltä tämä Beatbox oikein kuulostaa – ja äänenlaatu todella teki vaikutuksen. Kuten Monster Beats -kuulokkeissakin, bassoäänet kumisivat tyylikkäästi ja soitin selvitti tyylikkäästi niin matalat kuin korkeatkin äänet.

Jos olet siis ajatellut hankkia kotiisi uuden vahvistimen, kannattaa miettiä olisiko Beatbox sittenkin sinulle oikea ratkaisu. Soitin vie vain vähän tilaa – eikä se ole hinnalla pilattu.