Samsung Galaxy S3 on myös supersuosittu hakusana

Samsung Galaxy S3:n on kerrottu myyneen jo kymmenen miljoonaa puhelinta, vaikka malli on ollut markkinoilla vasta pari kuukautta. Galaxy S3 jatkaa Galaxy sarjan hurjaa suosiota, eikä loppua ole näköpiirissä. Jopa Galaxy S3:een aluksi kriittisesti suhtatunut TheVerge toimittaja äityi kehumaan Samsungin superpuhelinta päästyään kokeilemaan sitä.

Samsung Galaxy S3 on suosittu hakusana

Samsungin puhelimen suosiosta kertoo myös Googlen trends -palvelu. Galaxy S3 on noussut todella suosituksi hakusanaksi ja hakusuosio näyttää jatkavan kasvuaan.

Vertailun vuoksi on syytä todeta, että Applen uutukaista, iPhone 5:ttä on odotettu jo toista vuotta – yhtiön petettyä monta innokasta fania julkaisemalla iPhone 4S:n iPhone 5:n sijaan.

iPhone 5 on säilyttänyt asemansa suosittuna hakusanana

iPhone 5 on säilyttänyt suosionsa hakusanana läpi viimeisen vuoden ja syksyn puhelinjulkistusta odotellessa sen suosio on saanut taas nostetta.

iPhone 5 onkin yhä jopa kymmenen kertaa haetumpi malli kuin Samsungin supersuosittu lippulaiva. iPhonen suosio hakusanana enteilee mallille hyvää myyntiä. Uudesta mallista saa lukea huhuja joka päivä – niistä villeimmät väittävät, että puhelinta valmistettaisiin jo tehtailla. Apple ei luonnollisesti kommentoi näihin huhuihin. iPhone 5:n väitetään olevan viimenen malli missä Applen isällä – nyt jo edesmenneellä – Steve Jobsilla oli näpit pelissä. Tämä yksityiskohta kasvattanee mallin suosiota entisestään.

[edit 16:14]

Nokian älypuhelin malli Lumia on haastajan asemassa niin myyntilukemissa kuin hakusanavertailuissa.

Lumia on hakusanavertailussa haastajan asemassa