Samsung 55″ 3D LED Smart TV hurjalla alennuksella

Nyt on korkea aika päivittää televisio – ja paras mitä tarjolla tänä päivänä on, on Samsungin Smart TV konsepti. Tämä 55 tuumainen 3D LED Smart TV on ultra ohut ja ansaitsee paikkansa kodin viihdekeskuksen kunkkuna.

Smart TV:ssä on luonnollisesti Full HD resoluutio, ja sitä voi kätevästi täydentää älypuhelimella: Voit käyttää älypuhelinta television kaukosäätimenä.

Samsungin päivitetyn Smart Hub -toiminnon avulla pääset käsiksi uuteen verkkoviihteen maailmaan. Käytä suosittuja sovelluksia, jaa kokemuksesi Social TV -palvelun avulla ja pidä yhteyttä perheeseen ja ystäviin Skypen avulla. Samsungin AllShare Play -toiminnon avulla voit myös jakaa multimediatiedostoja yhdellä laitteella – nimittäin televisiollasi. Nauti ensiluokkaisesta 3D-sisällöstä Full HD -tarkkuudella 3D-resurssienhallinnan avulla. Samsungin Smart Hub on porttisi uuteen viihteen maailmaan.

Ja mikä parasta – Television saa nyt noin 400 euron alennuksella – hintaan 1499 euroa. Normaalihinta on siis 1899 euroa.

Äkkiä linkkiä pitkin ostoksille Samsung 55″ Led Smart TV tarjous on voimassa vain heinäkuun loppuun saakka. Muista näppäillä kassalla alennuskoodi: xY6Cevjq.

Avainsanat: , , ,