Pitkiä jonoja ja halpoja vempeleitä

Megastore avajaisissa luvassa jonoja ja halpoja vempeleitä

Megastore avajaisissa luvassa jonoja ja halpoja vempeleitä

Gigantti aikoo avata uuden Megastoren Espoon Suomenojalle. Avajaisissa on luvassa halpoja vempeleitä ja pitkiä jonoja, mikäli aikaisempien avajaisten malli toistuu.

Kuten edellisissäkin avajaisissa, Gigantti pitää huolen mielenkiintoisilla ja houkuttelevilla tarjouksilla, että porukkaa riittää jonoksi asti. Tässä pari mielenkiintoista esimerkkiä tarjouksista mitä vierailijoille on luvassa.

LG:n 42 tuumainen FullHD televisio (LCD) vaihtaa omistajaa vain 299 euron hinnalla. Kahdensadan euron lisäsijoituksella saa kahdeksan tuumaa lisää näyttöpinta-alaa. Toki 50 tuumaa on houkutteleva koko, mutta tarjousmielessä 42 tuumainen on ehdottomasti enemmän vastinetta rahalle.

HTC:n Sensation XE Android puhelin irtoaa 200 euron alennuksella, eli hintaan 249 euroa. Mallissa on massiivinen 4.3 tuuman näyttö.

Kevyttä kannettavaa havittelevien kannattaa harkita 11 tuuman Macbook Air tietokonetta, minkä voi käydä hakemassa avajaisista hintaan 795 euroa. Alennusta siinäkin noin 200 euroa.

Megastore ei unohda myöskään valokuvauksesta kiinnostuneita, vaan tarjoaa Canon EOS 600D mallin kauko-ohjaimella ja vara-akulla hintaan 499 euroa. Myös tässä tapauksessa alennus on lähes 200 euroa normaalihinnasta.

Megastore avataan 28.5 kello 07:00 ja avajaisjuhlat kestävät 30.5 saakka.