Yksinkertaisen loistava kännykkäteline

Autoteline.com -liimamatto on hyvä esimerkki todellisesta innovaatiosta, minkä kehittämiseen on tuskin käytetty satoja miestyövuosia, tuhansia tunteja testaamista tai miljoonia euroja markkinointirahaa. Kyse on yksinkertaisesta pienestä liuskasta tahmeaa kumista materiaalia, minkä avulla saa oman rakkaan kännykän pysymään auton kojelaudalla. Aikaisemmin kyseisen ongelman ratkaiseminen edellytti oman auton kojelaudan pilaamista ruuveilla tai tarroilla. Eikä imukuppikaan tuntunut toimivan – ainakaan omassa käytössä. Minulla imukuppi irtosi lämpötilanvaihteluiden seurauksenaaina jossain vaiheessa ja putosi lattialle.

Autoteline.com liimamatto

Tätä liimamattoa ei suinkaan voi kutsua kauniiksi tai koristeelliseksi, mutta värivalinnalla voi yrittää häivyttää mattoa omaan kojelautaan. Autoteline.com -sivuston esimerkkikuvien perusteella läpinäkyvä matto vaikuttaa ihan toimivalta väriltä ja mustahan toimii aina ja missä tahansa.

Itse olen käyttänyt kyseistä mattoa nyt jokusen kuukauden ilman ongelmia tai lieveilmiöitä. Itse asiassa olen alkanut miettiä mihin muuhun kyseistä mattoa voisi käyttää. Olen aika varma, että kotoakin löytyy muutama ongelma mihin matto voisi olla oiva ratkaisu. Ainakin mieleen tulee lasiset koriste-esineet jotka olisi hyvä saada pysymään paikallaan ikkunalaudalla. Tämä onnistunee pienellä askartelulla leikkaamalla vaikka läpinäkyvästä matosta saksilla tarkoitukseen sopiva palanen.

Käytännöllisyydessä liimamatto on vailla vertaa – eikä 8.90 euron hintakaan tunnu ihan kohtuuttomalta.

Joko sinulla on liimamatto käytössä? Oletko keksinyt matolle muita käyttötarkoituksia? Vastauksia kommenttiosioon :-)