Sony NWZA844B 8 Gt – huippusoitin halvalla


Vaikka Apple on hallinnut mp3 soitinten markkinoita melko suvereenisti, eivät kilpailijat suinkaan ole tyytyneet seuraamaan Applen voittokulkua sivusta. Sonyn NWZA844B on hyvä osoitus siitä, että muutkin pystyvät tekemään huippuluokan soittimia.

Jos olet seurannut vempele.com:ia pidempään, muistat kenties arvostelumme Sony NWZ A845 -soittimesta. Testin perusteella voin vakuuttaa, että soitin on mp3 soitinten aatelia. Väittäisin jopa, että äänenlaatu (vastameluominaisuuden ansiosta) on parempi kuin missään muussa käyttämässäni mp3 soittimessa. Soittimen mukana tulevat kuulokkeet ovat nekin erinomaista laatua, ja istuvat korvaan varsin hyvin huolimatta erikoisesta muotoilusta.

Minun silmääni Koneboxin tarjous näyttää todella hyvältä. Nyt NWZ A844B -soittimen (kahdeksan gigatavun muistilla) voi ostaa hintaan 118 euroa. Alennusta normaalihinnasta on 62 euroa.

Mikäli siis olet mp3 soitinta vailla, ja kahdeksan gigatavun kapasiteetti riittää tarpeisiisi – ei tätä soitinta parempaa juuri markkinoilta voi löytää – ainakaan halvemmalla.

Sony NWZA844B. 8 Gt Walkman, Musta MP3-soittimet Konebox verkkokaupasta löydät televisiot kodinkoneet tietokoneet.