Nokia N9 kamera näyttäytyy videolla

Nokia N9 kamera tallentaa laadukasta videota

Uusia tuotteita julkaistaessa, valmistajat usein turvautuvat ammattilaisten ottamiin kuviin ja  photoshoppaavat kuvia, jotta ne näyttäisivät hyvältä.

Tämä varmasti johtuu paristakin eri syystä. Ensinnäkin julkaistaessa tuotteet ovat usein keskeneräisiä, joten ne eivät ole vielä valmiita loppukäyttäjien rynkytykseen. Toisaalta – julkistusten aikaan valmistajilla on suuri into markkinoida tuotteitaan, ja mikäs olisi parempi myyntikeino, kuin vääristelty kuva.

Lopputulosta ei voi kuitenkaan piilotella ikuisuuteen, vaan jossain kohtaa kuluttajat pääsevät itse käyttämään tuotetta, ja huomaavat siinä olevat viat – jos niitä on.

Nokia on julkaissut videon, mitä yhtiön mukaan ei ole editoitu muuten kuin yhdistetty useampi otos yhteen videoklippiin.

Video on tallennettu ohjelmistolla mikä on vielä esiasteella, mutta materiaali antaa kyllä hyvän kuvan siitä mihin puhelimella ainakin pystyy.

Vaikka Nokia N9 ei ihan Nokia N8:n tasolle pääse kameransa puolesta, niin huonoksi ei tätäkään kameraa voi haukkua, ei vaikka haluaisi.

Suntaa gsmarena.com:iin missä itse videokin on tarjolla.

Nokia N9 raw video footage released – GSMArena.com news.