Asus EEE Pad Transformer saa jo seuraajan

Asus EEE Pad Transformer saa jo seuraajan

Vaikka tuntuu siltä, että Asus julkaisi mielenkiintoisen tablettinsa, Asus EEE Pad transformerin vasta pari kuukautta sitten, yhtiö kertoo, että uutta mallia on jo tulossa.

Seuraavan sukupolven Transformerissa on NVIDIAn quad-core Kal-El supersiru.

Meillä ei ole vielä tiedossa tarkkaa ajankohtaa koska uutukainen tulee markkinoille, mutta odotusarvo on, että myynti alkaisi vielä tämän syksyn aikana.

Rautaa pitää takoa silloin kun se on kuumaa – sanoo vanha sanonta. Ja julkisuuteen vuotaneiden tietojen mukaan Asus EEE Pad transformer myy kuin häkä. Mutta ainakin minusta tuntuu, että Asus pukkaa nyt päivtettyä mallia hieman turhan kiivaalla aikataululla. Uuden laitteen julkaisu nimittäin helposti syö vanhan laitteen menekkiä, ellei vanhaa Asus EEE Pad transformeria sitten hinnoitella uudestaan. No, kyse on toistaiseksi vielä markkinahuhusta, eikä tuo tällä hetkellä kaupoista löytyvä EEE Pad ihan mahdottoman hintainen ole. Lisäksi kun huomioi sen, että Suomi ei ole ensimmäinen markkina minne laiteuutuudet saapuvat, saattaa vierähtää puolikin vuotta julkistuksen jälkeen, ennen kuin laitetta saa Suomesta.

Mielestäni Asus teki saman “virheen” aikoinaan EEE PC -mallistonsa kanssa. Silloinkin uusia, paranneltuja versioita samasta laitteesta julkistettiin muutaman kuukauden välein. Niinpä esimerkiksi itseltäni jäi Asusin mini-kannettava kokonaan hankkimatta.

Lisää aiheesta Engadgetissa: ASUS’ next gen Eee Pad Transformer to pack NVIDIA’s quad-core Kal-El, launch this October? — Engadget.