Huawei Ideos X5 U8800 Android 2.2 Titan

Huawei U8800 Android 2.2:lla varustettuna

Kiinalainen Huawei on yksi Androidin myötä nousuun päässeistä matkapuhelinvalmistajista. Huawei on tietenkin tuttu merkki verkkolaitepuolelta, mutta Android on avannut täysin uudet mahdollisuudet lähes kenelle vaan alkaa tekemään matkapuhelimia.

Huawein U8800 malli, ei suinkaan ollut alunperin ihan halvimmasta päästä Android -skaalassakaan, mutta kehitys menee niin kovaa vauhtia eteenpäin, että matkapuhelimien hinnat putoavat kuin lehmän häntä.

Niinpä tämä konebox.fi -verkkokaupan tarjous tuntuu vähintäänkin mielenkiintoiselta. Tarjolla on nimittäin rajoitetusti (1 / asiakas) Huawein U8800 Android puhelimia. Mallissa pyörii Android 2.2 käyttöjärjestelmä (eli Froyo), mikä on uusi – mutta kuitenkaan ei ihan uusin.

Puhelin on varusteltu luonnollisesti kosketusnäytöllä. Viiden megapikselin kamera on ihan keskiverto tämänkin päivän vertailuissa, joskin ZTE Blade osoittaa, että megapikselit eivät kerro koko totuutta. Niinpä kannattaa tutustua kameraan tarkemmin ennen kuin heittää perinteisen digipokkarin laatikon pohjalle.

Houkuttelevinta tässä on tietenki hinta, mikä on nyt vain 205 euroa. Ja kuten sanottu, näitä voi ostaa vain yhden / asiakas.

Linkkiä pitkin pääsee tilaamaan: Huawei Ideos X5 U8800 Android 2.2 Titan – etusivu – Konebox nettikauppa.

Avainsanat: , , ,