Nokia N9 – missä viipyy julkaisuajankohta

Nokia N9 on varsin tyylikäs älypuhelin

Nokia julkaisi mielenkiintoisen Nokia N9 Meego -uutuutensa jo useita viikkoja sitten. Nyt kun kuluttajien mielenkiinto on saatu herätettyä – jäljelle jää vain kysymys siitä koska puhelinta saa ostaa kaupoista. Markkinoilla liikkuu mitä erilaisempia huhuja myynninaloituksesta. Kazakstanilainen verkkokauppa lupailee Nokia N9:ää asiakkailleen jo elokuussa. Sveitsin Orange puolestaan antaa ymmärtää, että myynti alkaa vasta syyskuun 15. päivä.

Suomalaiset operaattorit ovat pistäneet Nokia N9:n nettisivustojensa aitiopaikalle, mutta mistään ei ilmene koska puhelimen myynti varsinaisesti alkaa. Gigantti antaa asiakkaiden tilata/varata puhelinta, mutta sivustolta ei ilmene koska myynti alkaa – tai mikä puhelimen lopullinen myyntihinta tulee olemaan.

Saunalahti järjestää puolestaan sivuillaan kilpailun missä arvotaan 20 kappaletta Nokia N9 puhelimia sekä 50 kappaletta Nokia Play 360 kaiutinta ja 20 kappaletta BH-905i Bluetooth –vastamelukuuloketta. Kilpailuun voi osallistua Saunalahden Nokia N9 -sivulla – ja samalla ilmoittautua Saunalahden postituslistalle, jonka jäsenille Saunalahti kertoo Nokia N9 puhelimen myynninaloituksesta.