Philips 42″ LCD-TV 42PFL3605H

42 tuumainen Philipsin Full HD televisio

Tämä ilmoitus / tarjous kannattaa lukea loppuun saakka.

Pari viikkoa sitten intoilin kun huomasin Gigantin myyvän 32 tuumaista Full HD LED televisiota hintaan 399 euroa. Hinta tuntui uskomattomalta, varsinkin kun kilpailijat myivät (ja myyvät yhä) samaan hintaan HD Ready mallistoa.

Jos tuo parin viikon takainen tarjous tuntui uskomattomalta – on tämä sitten jo tajuton.

Gigantin tämän viikon televisiotarjouksena on nimittäin Philipsin 42 tuumainen Full HD LCD televisio – ja hinta on tuo samainen 399 euroa.

Pari pientä varausta kannattaa kuitenkin huomioida jos olet jo vetämässä takkia päälle ja ryntäämässä kauppaan. Ensinnäkin tämä laite on on vain LCD malli – eli ei LED malli. Ja toinen – hieman suurempi – ongelma on se, että tästä mallista puuttuu kaapeliverkon viritin. Niinpä jos asut kaapelitaloudessa TAI olet muuttamassa kaapeliverkon piiriin, ei tämä kenties ole paras mahdollinen hankinta.

Liitännöistä ilmoituksessa mainittiin ainakin kaksi HDMI liitintä. Jos sinulla on vielä SCART kytkentäisiä soittimia (esim DVD) kannattaa varmistaa vielä, löytyykö laitteesta SCART liittimiä.

Mikäli ylläolevat seikat eivät ole ongelma kannattaa jatkaa pukemista ja rientää kauppaan kunnes tuotteet loppuvat.

Jos tässä mallissa on edes lähelle yhtä kirkas ja tarkka kuva kuin oli tuossa 32 tuumaisessa LED mallissa – on kyse loistavasta ostoksesta.

Philips 42″ LCD-TV 42PFL3605H – Gigantti.

Avainsanat: , ,