LG 42LD450N 42″ Full HD LCD-televisio

LG:n 42 tuumainen Full HD telkkari

Nyt on korkea aika päivittää kodin viimeiset putkitelevisiot ja vanhat HD Ready telkkarit uuteen. Ainakaan hinnasta se ei voi olla kiinni kun katsoo verkkokauppa.comin etusivua missä komeilee tämä LG:n 42 tuumainen uutukainen.

Hintaa Full HD resoluutiolla varustetulla LCD telkkarilla on vain tuo 529 euroa.

Takuuta valmistaja lupaa 24 kuukautta – minkä jälkeen on muutenkin aika ostaa uusi telkkari – todennäköisesti 3D valmiudet omaava malli.

Lainaus Verkkokauppa.com:in myyntitekstistä paljastaa että malli on menestynyt hyvin kotimaisissa testeissä. Ja ainakin oman kokemuksen mukaan LG:n televisiot ajavat asiansa vähintäänkin erinomaisesti.

Silmiä hivelevän kaunis, täyden teräväpiirron LCD-televisio, josta löytyvät sekä maanpäällisen, että kaapeliverkon digivirittimet. AV Mode-, Picture Wizard II- ja 24p Real Cinema -ominaisuudet huolehtivat täydellisestä kuvasta. USB-liitännän kautta saat katsottua suosikkikuvasi ja soitettua mielimusiikkiasi. 60 000:1 kontrasti, kaksi HDMI-liitäntää. Digitaaliset DVB-T ja DVB-C virittimet. Tekniikan maailma 11/2010 testivoittaja, yleisarvosana 8.8, viisi tähteä! Cable Ready HD-hyväksytty.

Linkkiä pitkin verkkokauppa.comiin.

Avainsanat: , ,