Grundig 32″ Full HD LCD-TV alle kolmen sadan?

Grundig 32GLX3002C

Joulun jälkeisten alennusmyyntien jälkeen on ollut aika hiljasta elektroniikkaliikkeiden alennusrintamalla. Tarjouslehtisiä tupsahtelee kotiin tasaiseen tahtiin, mutta houkuttelevia tarjouksia on ollut lähes mahdoton löytää.

Uusimmassa Gigantin mainoslehtisessä (PK seutu) on kuitenkin vähän yritystä… Tarjolla on nimittäin Grundigin 32 tuumainen Full HD telelvisio antenni- ja kaapeliverkon virittimillä alle 300 euron – eli 299 hintaan.

Myönnetään, että Grundig ei välttämättä ole se ihan arvostetuin merkki, mutta ei tällä laitteella ole paljoa hintaakaan. Gigantin tapauksessa on lisäksi onneksi 30 päivän palautusoikeus JA tälle televisiolle myönnetään kahden vuoden takuu. Aika turvallisesti tämän voi siis käydä Gigantista noutamassa.

Mutta HUOMIO: telelvisiota väitetään Full HD malliksi mainoslehtisessä mutta alla oleva linkki vie Gigantin verkkokauppaan missä täsmälleen samalla mallimerkinnällä olevaa mallia sanotaan HD Readyksi.

Houkuttelevan tästä tekee juuri tuo Full HD, jos kyse on vain HD Ready -mallista, niin ainakin minä jättäisin sen kaupan hyllylle pölyttymään. 32 tuumaisia Full HD telkkareita kun saa kuitenkin alle 400 euron koska tahansa.

Käykää siis ihmeessä katsomassa paikan päällä mistä mallista tässä oikeasti on kyse – ja kommenttikenttään saa toki muillekin kertoa onko tämä Full HD vai HD ready.

Grundig 32″ LCD-TV – Gigantti.