Huawei U8800 – edullinen Android

Huawei U8800

Android kännykät tunkeutuvat  halvempiin ja halvempiin hintakategorioihin. Ilmainen käyttöjärjestelmä ja kiinalainen valmistaja on yhdistelmä, mikä lupaa kovaa kilpailua länsimaisille kilpailijoilleen.

Saunalahti on ottanut valikoimaansa Huawein U8800 -mallin, mikä kisaa teknisten ominaisuuksiensa puolesta iPhonen kaltaisten lippulaivapuhelinten kanssa. Hinta kiinalaisella on vain murto-osa kilpailijoihin.

Liittymän yhteydessä ostettaessa puhelimen saa kertamaksulla hintaan 269 euroa. Normaalihinta on 279 euroa.

Ominaisuuksista silmään pistää mm. 800×400 pikselin näyttö jonka halkaisia on 3.8 tuumaa. Kyse on luonnollisesti kapasitiivisesta monikosketusnäytöstä. Käyttöjärjestelmänä on Androidin 2.2 (Froyo). Prosessori on ehkä hieman “alimitoitettu” Androidin vaatimuksiin, mutta ehkä tuolla 800 MHz prosessorilla pärjää. Kamera on 5 Megapikseliä ja sillä saa kuvattua myös 720p HD kuvaa. Paketissa mukana luonnollisesti WLAN, Bluetooth 2.1, GPS ja pääsy Android markkinapaikalle täyttämään puhelinta sovelluksilla.

Seuraksi kannattaa hankkia heti muistikortti – laite tukee aina 32 gigatavuun saakka MicroSD kortteja (mukana tulee 2 Gt kortti – mikä on mielestäni alimitoitettu älypuhelimelle).

Takuuta laitteelle luvataan 24 kuukautta – minkä jälkeen lie muutenkin aika hankkia jo uusi puhelin 🙂

via S A U N A L A H T I › Säästöä joka minuutti..