Tritton AX 720 kuulokesetti – CoD: Black Ops

Tritton AX 720

Nyt tulee todellinen tarjouspläjäys – ja vielä hieman odottamattomasta suunasta. Stockmannin kanta-asiakastarjouksena marraskuussa on nimittäin todella nimekkäät ja kehutut Trittonin AX 720 Dolby 5.1 kuulokesetti.

Tämän mallin erikoisuus on Call Of Duty: Black Ops -brändäys, mutta muuten kyse on samasta kuulokesetistä mitä on myyty jo jonkin aikaa. Itse en ole (vielä) näitä hankkinut, mutta tutustuminen ulkolaisiin arvioihin vakuutti ainakin minut.

Hinta näyttäisi olevan todella houkutteleva, eli 119 euroa.

Vaikka 120 euroa ei olekaan ihan ilmainen, ja saattaa tuntua jopa naurettavalta hinnalta maksaa pelikuulokkeista, on lukemani mukaan setti hintansa väärti. Äänimaailma on uskomattoman kirkas ja kolmiulotteinen.

Ainoa miinus mitä olen setistä lukenut on huonohkot kontrollit mikrofonin äänen säätöön mikä on tärkeää monipelissä. Muilta osin kuulokkeet ovat niittäneet vain kiitosta.

Saman mallisia kuulokkeita ei tahdo löytää Suomesta (tai muualtakaan) alle 150 euron. Huomaathan, että tarjouksen saaminen edellyttää Stockmannin kanta-asiakaskorttia. Jos sitä ei entuudestaan ole, niin ehkä nämä kuulokkeet ovat hyvä tekosyy hankkia se.

Kuulokkeet toimivat niin Xbox360:ssä kuin PS3:ssa ja PC:ssä.

Avainsanat: , , , ,