Fujitsu Lifebook P3110 11,6″ LED

Fujitsu Lifebook P3110 11,6" LED

Tässä konebox.fi:n myymässä (mini)kannettavassa on moni asia kohdallaan.

Oikeastaan ainoat asiat mitkä minua mietityttävät ovat näytön pieni koko (eli vain 11.6 tuumaa) ja punainen väri. Resoluutio näytössä on onneksi pienestä koosta huolimatta 1366 x 768.

Näinkin pieneen koneeseen on sovitettu valmiiksi neljä gigatavua muistia ja 500 gigatavun kovalevy. Näiden suhteen homma ei varmasti jää tökkimään. Integroituna löytyy myös web kamera (1.3 Mpix) ja muistikortinlukija.

Liitännöistä löytyy kolmas miinuksen arvoinen puute: kannettavassa ei nimittäin ole lainkaan DVI tai HDMI liitäntää. Onneksi televisioissa on usein vieläkin VGA liittimet.

Positiivisten asioiden sarakkeeseen voidaan laittaa kuuden kennon akku mistä riittää virtaa jopa 6.5 tunnin käyttöön. Reilu akunkesto onkin mielestäni yksi tärkeimmistä kriteereistä kun kannettavaa on hankkimassa. Jos konetta pitää pitää koko ajan kiinni verkkovirrassa, voi samaan rahaan hankkia tehokkaan pöytäkoneen. Kannettavan tietokoneen voima kun on juuri kannettavuudessa.

Koneessa on luonnolliseseti Microsoftin Windows 7 Home Premium.

Konebox.fi on hinnoitellut tämän minikannettavien yläkastiin – mutta juuri sinne laite kuuluukin ominaisuuksiensa puolesta. Hinta 499 euroa - vain yksi / asiakas.

Fujitsu ei kenties kuulu kannettavien valmistamisessa ihan siihen tunnetuimpaan kärkikaartiin, on heillä tietokonevalmistuksesta vuosien kokemus. Takuuksi Fujitsu tarjoaakin 24 kuukautta mikä on varsin riittävä aika.

Linkkiä seuraamalla pääsee tutustumaan koneeseen tarkemmin ja tekemään tilausta: Fujitsu Lifebook P3110 11,6″LED SU4100 4Gt 500Gt punainen.