Onkyo HT-S3305 5.1 kotiteatterisarja

Onkyo HT-S3305 5.1-kanavainen kotiteatterisarja

Mikä olisi mukavampaa kuin laittaa omaa kotiteatteria? Kotiteatterilaitteet ovat niin mukavia, että niitä tekee mieli ostaa, vaikka vanhoissakaan ei ole mitään vikaa.

Mutta mistä sitä tietää, onko vanhoissa vikaa? Ensimmäinen kysymys on: ovatko kaiuttimesi (5.1) samaa sarjaa, vai koottu eri kovaäänisistä? Mikäli surround -kaiuttimesi ovat sekalaista seurakuntaa, suosittelen kauppaan marssimista pikimmiten. Todennäköisyydet puhuvat sen puolesta, että et todellakaan pääse nauttimaan hyvistä kotieatteriäänistä – ellet sitten ole hifisti ammatiltasi.

Parasta kotiteatterilaitteissa on se, että hyviäkin paketteja saa ihan kohtuulliseen hintaan. Tästä esimerkkinä toimikoon verkkokauppa.com:in Onkyo paketti.

Hintaa tällä vahvistin + 5.1 kaiutin -setillä on vain 349 euroa (ja pari senttiä alle).

Kuten kuvasta näkyy, setti on perin tyylikäs (musta) ja pianolakatut kaiuttimet antavat oman säväyksensä kaiuttimien ulkoasuun.

Setissä näyttäisi olevan kaikki aikalailla kohdallaan. HDMI liitäntöjä on, 3D valmius, ja riittävästi sisääntuloja kodin peruslaitteille (kuten pelikonsoli, dvd/blu ray -soitin, digiboxi). Mitä sitä voi enempää vaatia tai toivoa?

Itse en ole tätä setti päässyt kokeilemaan, mutta huhujen mukaan paketti on helposti hintansa arvoinen.

3390 – Onkyo HT-S3305 5.1-k – Verkkokauppa.com.