LG taulutelevisio 37″ 37LD450N

LG taulutelevisio 37" 37LD450NKonebox.fi viettää kaksivuotissyntymäpäiviään minkä kunniaksi konebox on kasannut melkoisin listan mielenkiintoisia tarjouksia.

Tämä LG:n 37 tuuman Full HD LCD televisio on yksi mielenkiintoisimmista hintapommeista. Tämän saa nyt syntymäpäivien aikaan alle 500 euron – eli 478 euroa. Jos itse hakisin alle 40 tuuman telkkaria – niin tämä olisi valintani hinnan ja ominiausuuksien perusteella.

Ominaisuuksien kannalta tässä tuntuisi olevan kaikki olennainen kohdallaan – on Full  HD resoluutio, antenni- ja kaapeliviritin ja tuki HD lähetyksille (kaapeli) – eli peruskatseluominaisuudet ovat kuten pitääkin: hyvät.

Liitännätkin näyttävät olevan kunnossa ja vielä järkevässä tasapainossa. Televisiossa on kolme HDMI liitäntää ja yksi SCART. SCART liitännät ovat vähenemässä kaiken muuttuessa digitaaliseksi, joten SCART -liitäntää tarvitaan enää vain siihen vanhaan DVD soittimeen. Tietokoneen liittämistä varten on VGA liitin – ellei tietokoneessa ole HDMI tai DVI liitäntää.

Perustelevision ominiasuuksien lisäksi tämä LG:n malli tukee USB liitännän kautta massamuistia – voit siis liittää telkkariin vaikka USB muistitikun ja katsella sieltä valokuvia, videoita tai kuunnella musiikkia.

Linkkiä pitkin pääsee ostoksille: LG 37LD450N 37″ LCD-TV , Full HD, DVB-T/C, MPEG4.