TomTom GO 950T

TomTom GO 950T

Mikään ei ole niin hullua kuin maksaa tuhansia euroja siitä, että saa uuteen autoonsa kiinteän navigaattorin. Jos kiinteän navigaattorin saa osana muuta mielenkiintoista tarvikepakettia, niin sitten hankinta kannattaa – mutta pelkästä navigaattorista ei kannata paljoa maksaa.

Miksikö? No siksi, että huippuluokan navigaattoreita saa irtonaisina pilkkahintaan. Tästä on hyvänä esimerkkinä TomTomin 950T navigaattori mitä Gigantti myy hintaan 249 euroa.

TomTom on tunnettu siitä, että heidän navigaattorit ovat helppokäyttöisiä ja luotettavia. TomTomilla on käytössä huippukartat ja vuosien kokemus navigaattoreiden valmistamistesta.

Irtonavigaattorissa on myös se hyvä puoli, että niihin karttojen päivitys on yleensä kohtuuhintaista, navigaattorin saa myös autosta irti (sen voi ottaa mukaan vaikka matkalle), eikä sitä tarvitse antaa pois auton mukana.

Rehellisesti sanottuna, kiinteällä navigaattorilla ei ole montaa etua näihin irtonavigaattoreihin verrattuna.

Tässä TomTomin mallissa on mm. Bluetooth valmius ja Pohjois-Amerikan kartat (Euroopan lisäksi). Tämä on helposti viimeinen navigaattori mitä sinun tarvitsee hankkia – eikä hintakaan päätä huimaa.

TomTom GO 950T – Gigantti.