Nokia N8 ennakkotilauksessa 499 eur

Nokian N8 ilmeistyi tänään USA:n Nokian verkkokaupan sivuille ja ennakkotilaushinta on 549 USD – eli tämän päivän kurssilla noin 430 euroa. Suomessa puhelin on ollut ennakkotilaustuotteena jo mm. Gigantin verkkokaupassa, ja sielläkin hinta on ollut tuo samainen 549 – tosin Gigantin tapauksessa Euroja. 

Pikainen visiitti Nokian suomalaisille sivuille paljastaa, että tuote on ennakkotilattavissa myös nokia.fi/n8 -osoitteen kautta. Hintaa tuotteella on 499 euroa + toimituskulut, jotka ovat halvimmillaan 7.99 €. 

Mikä parasta, toimitusten lupaillaan alkavan syyskuussa – eli montaa viikkoa ei tarvitse odottaa. Joskin Nokian tapauksessa syyskuu tarkoittanee syyskuun loppua tai lokakuun alkua. Odottavan aika on pitkä …

Nokian N8 on saanut kiistatonta kiitosta 12 megapixelin kamerastaan, sekä HD laatuisesta videotallennuksesta. Lisäksi huomionarvoisia ominaisuuksia on mm. HDMI liitäntä, sekä USB on the go, minkä avulla voit siirtää tiedostoja USB muistille ilman tietokonetta. Eikä syytä lie unohtaa Symbian^3 käyttöjärjestelmää, mikä pääsee N8:n myötä ensimmäistä kertaa kuluttajien hyppysiin.
Avainsanat: