BenQ i221 nScreen 21.5″ All-In-One PC

Onko mielessäsi käynyt iMacin ostaminen, mutta naurettavan tuntuiset yli tuhannen euron hinnat ovat pitäneet sinut vielä toistaiseksi loitolla? Vai haluatko kenties olohuoneeseen salonkikelpoisen tietokoneen?

Jos vastasit jompaan kumpaan kysymykseen “kyllä“, tämä saattaa olla juuri oikea kone sinulle.

Konebox.fi myy BenQ:n 21.5 tuuman tietokonetta, missä kaikki ominaisuudet on integroitu itse näyttöön. Tämä kone ei vie tilaa pöydällä, tai sen alla, enempää kuin tavallinen 21 tuuman näyttö veisi. Tai no, jonkin verran se on varattava tilaa näppämistölle ja hiirelle.

Varustukseltaan BenQ:n salonkikelpoinen tietokone ei ole kilpailun terävintä kärkeä. Pieni koko ja integroitu suunnittelu on pakottanut tinkimään juuri ominaisuuksissa. Tietokoneessa on vain 1 gigatavu muistia, 160 gigatavun kovalevy. Konetta vauhdittaa AMD:n 1.5 gigahertzin Sempron prosessori. Käyttöjärjestelmäksi on valittu Windows XP, luultavasti kahdestakin syystä. Toisaalta XP:n avulla hinta pysyy alhaalla ja samalla tämä kone ei välttämättä jaksaisi Vistaa tai Windows 7 -käyttöjärjestelmiä pyörittää.

Jos kuitenkin kaipaat vauhtia koneeseen ja vakaata luotettavuutta, voit luultavasti asentaa tähän itse Ubuntu Linux käyttöjärjestelmän. Näin saat vähintään Mac käyttöjärjestelmän varmuuden ja mukavuuden, mutta vain murto-osan sijoituksella.

Konebox.fi myy tätä BenQ:n all-in-one PC:tä hintaan 299 euroa - eli halvemmalla kuin montaa minikannettavaa. Jos sinulla ei ole tarvetta liikutella konetta jatkuvasti, tämä saattaa olla halvempi ja parempi vaihtoehto kuin esimerkiksi nihkeä minikannettava.

Perusominaisuuksien lisäksi tässä koneessa on myös integroitu nettikamera vaikka Skype puheluiden tekemistä varten. Muita liitäntöjä koneessa ei ole kuin vain USB, joten näppäimistön ja hiiren tulee olla USB liitännällisiä – mahdetaanko sitä muunlaisia enää tänä päivänä myydäkään?

Huomion arvoista on ehdottomasti se, että näytön resoluutio on Full HD, eli 1920 pixeliä x 1080 pixeliä. Enempään ei ole tarvetta.

Linkkiä seuraamalla pääsee ostoksille: BenQ i221 nScreen 21.5″ All-In-One PC.