LG 42LD450N Full HD, Smart Energy Saving

Jos olet televisiota vailla, etkä oikein tiedä minkä hankkisit, tässä olisi kohtuuhintainen vaihtoehto tarjolla. Itse en rahojani vielä sijoittaisi led telkkareihin, koska niiden hinnat ovat taivaissa verrattuna varsin kelvollisiin LCD telkkareihin. Lisäksi LED:in ohuus ei ole niin merkittävä etu kuin LCD ja Plasma televisiolla oli kun tuli aika luopua kuvaputkitelevisioista.

Konebox.fi myy LG:n 42 tuumaista Full HD telkkaria ihan mielenkiintoiseen alle 600  (598) euron hintaan.

LG:n telkkarissa on muiden herkkujen lisäksi mm. tuki mediatoistolle USB tikulta. Kytket siis vain lomakuvat suoraan telkkariin ja voit jakaa ne perheen ja/tai vieraiden kanssa. Jakaminen on niin helppoa, että kohta ei enää vieraita tule – kun kyllästyvät katselemaan lomakuvia mökiltä, markkinoilta, lähimarketista, pihamaalta, … Ja kun vieraat on häädetty liiallisilla lomakuvilla, voi perhe rentoutua ja jatkaa iltaa kuuntelemalla musiikkia USB tikulta.
LCD televisiossa on lisäksi mielenkiintoinen energiansäästö toiminto, minkä avulla telkkarin pitäisi säätää taustavalaistusta ja sitä kautta säästää energiaa. Kuvan säätämistä varten on omat expert asetukset, millä kriittisimmänkin elokuvafanin pitäisi pystyä säätämään kuva juuri sellaiseksi kuin katsoja itse haluaa.
Liitäntöjä laitteesta löytyy moderneihin tarpeisiin – mukana mm. kaksi hdmi liitintä. Takuuksi luvataan 24 kk, mikä ei ole lainkaan hullumpi. Virittimet löytyy tietenkin niin antenni- kuin kaapelitalouksiinkin. Ja kaapeliviritin on HD ready (eli jos joku muukin alkaa lähettää HD lähtetyksiä kuin Nelonen, on telkkarissa valmius tarjota mitä mainiointa kuvanlaatua). HD lähetyksiä odotellessa voi televisioon aina kytkeä vaikka blu ray soittimen ja irroitella sen avulla.
PÄIVITYS: Kannattaa käydä vierailemassa OnOff.fi -verkkokaupassa missä samaista mallia myydään hintaan 579 euroa.
Käy lukemassa lisää tästä telkkarista konebox.fi sivuilta.