A-link Pad 7″ medialaite

Nytkö se sitten alkaa? iPad kilpailijoiden vyöry markkinoille, jotka Apple onnistui luomaan vuoden alussa iPad laitteellaan.

Konebox.fissä on ainakin myynnissä ihan mielenkiintoinen A-Linkin valmistama kosketusnäytöllinen tabletti, joka pyörittää Googlen Android käyttöjärjestelmää.

Laitteessa on n-speksiä tukeva langaton verkkokortti, anturi joka kääntää näytön oikeaan asentoon sekä ihan kohtuullinen hinta. Seitsemän tuumainen näyttö lie ihan riittävä nettisurffailuun ja muuhun leikkimiseen. Resoluutio on tosin melko vaatimaton 800 x 480 pikseliä.

Tämä siis voisi olla ihan houkutteleva ostos, jos Apple onnistui markkinoinnissaan ja sai sinut(kin) haluamaan omaa tablettia, mutta et kuitenkaan ole valmis maksamaan Applen huimaa hintaa.

Ja jos tämä ei ole sinun laitteesi, olen aika varma, että lähikuukausien aikana tulemme näkemään vielä monen monta erilaista versiota tableteista. Eiköhän sieltä sitten viimeistään löydy mieleisesi.

Mutta … ei tämä ainakaan hintansa puolesta mikään hullu ostos ole. Hintaa konebox.fissä vain 179 euroa. Toimituskuluihin menee pari euroa lisää, jos et pysty sitä myymälästä noutamaan.

Takuuksi tarjotaan 12 kuukautta. Laitteessa ei ole bluetoothia eikä 3G valmiutta – joten tätä laitetta voi käyttää vain langattoman verkon kattavuusalueella…Kahden gigan kiintolevylle saa talteen rakkaimmat kuvat ja mp3 kappaleet, mutta ei valitettavasti paljon muuta. Kyse on siis ihan puhtaasti nettipäätteestä. Muistia voi tosin laajentaa SD muistikortilla.

via A-link Pad 7″ medialaite.