Trust Mini tablet piirtopöytä 125x75mm

Tietokoneiden ohjauslaitteet eivät ole kehittyneet sitten hiiren keksimisen juuri lainkaan. Suurimmat muutokset ovat olleet hiireen lisätyt painikkeet ja rullaustoiminnot.

Viime aikoina toinen kehitys on ollut Applen vahvasti suosimat eleet, minkä avulla hiirilevyllä voi tehdä monimutkaisempia asioita kuin vain ohjailla kursoria.

Toinen mielenkiintoinen kehitys on ollut piirtolevyjen yleistyminen. Piirtolevy on ehkä enemmän tarkoitettu piirtämiseen ja graafiseen työhön kuin tietokoneen arkikäyttöön, mutta tietääkseni piirtopöydän ja kynän avulla voi korvata jopa hiiren.

Ongelma kaikessa uudessa teknologiassa tuppaa olemaan se, että uudet laitteet ovat aluksia aina kohtuuttoman kalliita. Trust on kuitenkin merkki mikä pyrkii tuomaan uusia innovaatioita kohtuulliseen hintaan kaikkien saataville.

Tämä Trust mini piirtopöytä on hyvä esimerkki edullisesta uudesta laitteesta. Trustin Mini tablet on vain 12 senttiä leveä ja kahdeksan senttiä pitkä levy jota ohjataan kynällä.

Parasta tässä on se, että piirtopöydän hankinta ei vaadi satojen eurojen investointia, vaan hommaan riittää vain 29 euroa. Tarjous on saatavilla NetAnttilasta ja luultavasti Anttilan top ten osastoilta. Normaalihinta tällä pöydällä on piirun verran alle 50 euroa, joten alennus on ihan reilu melkein 50%.

Siispä jos kiinnostaa kokeilla piirtämistä tai tietokoneen ohjaamista muulla kuin hiirellä, niin kannattaa klikkailla kohti netanttilaa ja pistää tilaus vetämään.

Trustin piirtopöydän kerrotaan olevan yhteensopiva Windows XP, Vista ja Windows 7 käyttöjärjestelmien kanssa.

Takuu on 12 kk.

via NetAnttila – Trust Mini tablet piirtopöytä 125x75mm | Oheislaitteet.