Jyskistä pelaajan unelma

Aikaisemmin emme vempele.comissa olekaan kertoneet huonekaluista, mutta kertahan se on ensimmäinenkin. Jysk myy nuorille suunnattua Game pelituolia normaalisti melko korkeaan 149 euron hintaan.

Kävin itse tuossa muutama päivä sitten Jyskissä kokeilemassa miltä tuoli tuntuu – ja yllätyksekseni se ei tuntunut ollenkaan hullummalta. Jätin kuitenkin tuolin kauppaan korkean hinnan vuoksi. Lisäksi materiaali hieman arvellutti näin helteillä – tuoli on nimittäin verhottu mustalla keinonahalla. Positiivista keinonahassa on se, että se kestää. Huonoa taas on materiaalin hiostavuus.

Mutta kuten sanottu, tuoli tuntui ihan hauskalta istua jopa isommallekin miehelle. Game -tuoli keinuu, mutta ei holtittomasti. Lisäksi tuolissa on liittimiä mihin saa kytkettyä konsolin ja sitä kautta äänet lähemmäs. Tuolissa on esitteen mukaan myös sub-woofer. Näitä ominaisuuksia en kokeillut, vaan tyydyin kokeilemaan vain istumismukavuutta ja istumisasentoa.

Ja oman kokeeni perusteella ei ole mitään syytä karsastaa tätä tuoli pelitarkoituksissa. Istuin oli mukava, ja asento sen kaltainen, että uskon pelaamisen onnistuvan siinä varsin hyvin.

Miksi päädyin kirjoittamaan tuolista? No siksi, että sen saa nyt Jyskistä puoleen hintaan, eli 75 eurolla. Nyt ei esteenä mielestäni voi olla enää hintakaan.