SonyEricsson XPERIA X10i Mini Pro Black

Oletko älypuhelinta vailla, mutta mielesi ei tee sitoutua operaattoriin vuosiksi eteenpäin eikä maksaa naurettavia 500+ euroa hintoja?

Tässä näyttäisi ainakin ensivaikutelmaltaa varsin mielenkiintoinen vempain. Vaikka Sony Ericsson on jotenkin jäänyt taka-alalle älypuhelinten kilpailussa, ei siihen välttämättä ole mitään oikeata syytä. Sony Ericsson on tehnyt älypuhelimia eri käyttöjärjestelmillä, mukaan lukien Windows Mobile ja Symbian. Tässä on kuitenkin kyse Googlen kiitosta keränneestä Android käyttöjärjestelmästä.

Eli tarjolla on moderni käyttöjärjestelmä, kosketusnäyttö ja kunnon QWERTY näppäimistö. Näin ensi lukemalta en tiedä mitä muuta puhelimelta voi vaatia. Ja jos ei puhelimen valmis ohjelmatarjonta tyydytä, voit aina hankkia lisää ohjelmia Android markkinpaikalta.

Hintaa tällä pikkuviestimellä on vain 295 euroa ja takuuta luvataan 2 vuotta.

Kamera on vain 5 megapixeliä, mutta se riittänee peruskuvaamiseen. Puhelimen ehkä heikoin kohta on näytön resoluutio, mikä on vain 240 x 320 pixeliä.Tästä syystä tällä puhelimella ei välttämättä tuntitolkulla netissä roikuta – ainakaan ilman päänsärkyä ja turhautumista.

Linkkiä seuraamalla pääsee Koneboxin verkkokauppaan, mistä puhelimen voi kätevästi tilata.

via Konebox nettikauppa.