TomTom Go 950T map 47 Eurooppa,USA & Kanada

Autonavigaattoreiden hinnat ovat käytännössä katsoen romahtaneen sen jälkeen kun Nokia sisällytti tiettyihin älypuhelimiinsa navigoinnin ilmaisena ominaisuutena. Nokian lisäksi Google on tuonut ja tuomassa ilmaista navigointia Googlen Android -käyttöjärjestelmää käyttäviin puhelimiin.

Siinä missä irtonavigaattorit ovat jokapojan huvia, ovat kiinteät esiasennetut navigaattorit yhä hinnoissaan. Järkevä kuluttaja ei kuitenkaan maksa auton kiinteästä navigaattorista penniäkään ylimääräistä, vaan hankkii siirrettävän ja (edullisesti) päivitettävän navigaattorin itselleen.

Vaikka matkapuhelimiin on saatavilla navigointipalvelut ilmaiseksi tai halvalla, ei tämän päivän puhelinten näytöt ole riittävän suuria tehokäyttöön. Pienen näytön lisäksi useita älypuhelimia vaivaa akun huono kesto.

Siksipä kannattaakin ehkä sijoittaa kerralla kunnolla ja hankkia autoon todellinen navigoinnin moniosaaja, eli Tom Tom:in 950T. Tässä mallissa on käytännössä kaikki tarvitsemasi ominaisuudet ja Euroopan karttojen lisäksi saat Pohjois-Amerikan kartat. Näillä säästät rahaa, jos joskus tarvitse vaikka autoa vuokraksi – omalla siirrettävällä navigaattorilla vältyt vuokraamasta erillistä navigaattoria vuokra-autoon.

Tom Tom:illa on hyvän tarjouksen lisäksi kampanja, minkä avulla saat ostoksestasi vielä 60 euroa rahaa takaisin. Niinpä tämän navigaattorin hinnaksi tulee vain 299 euroa (359 – 60) jos tilaat sen nyt kun kampanja on vielä voimassa.

Linkkiä seuraten kannattaa sujahtaa Koneboxin sivuille tutustumaan navigaattoriin ja tarjoukseen.

TomTom Go 950T map 47 Eurooppa,USA & Kanada.