Canon EOS 1000D EF-S 18-55mm

Ei ole digikameran ostajan elämä helppoa. Kameroissa laatu ja ominaisuudet paranevat ja hinnat laskevat.

Nyt on peruskameroiden hinnat painuneet niin alas, että niitä ei enää juurikaan voida tuosta 100 eurosta laskea jos valmistajat haluavat tehdä edes hitusen voittoa. Niinpä hintakilpailu siirtyy kohti ammattilaiskameroita.

Ensimmäisenä luonnollisesti poljetaan aloittelija- ja harrastelijajärkkäreiden hinnat ja siitä hyvänä esimerkkinä on tämä Koneboxin tarjous Canon EOS 1000D mallista, missä kameralle jää hintaa vain 359 euroa.

Samaan hintaan myydään jopa huippupokkareita tänä päivänä. Ei tämä 1000D välttämättä ole ihan järjestelmäkameroiden aatelia, mutta varmasti hyvä ensiaskel valokuvaamisesta kiinnostuneelle. Nyt ei enää tarvitse pistää tuhatta tai kahtatuhatta euroa kiinni ensimmäiseen järkkäriin vain todetakseen, että ei tämä valokuvas ole minua varten. Sen sijaan kannattaa osta tämmöinen halvempi ja ehkä vaatimattomampi järkkäri ja opetella sillä kuvaamaan, sekä varmistaa, että harrastus kiinnostaa riittävästi. Vaikka kuvaamisesta ei harrastusta tulisikaan, kyllä tällä lomakuvat ja kuvat sukujuhlista napsii siinä missä pokkarillakin. Luultavasti pienellä opettelulla kuvista tulee merkittävästi pokkarikuvia parempia.

Canon EOS 1000D EF-S 18-55mm – Konebox nettikauppa.

Avainsanat: , ,